Yağmurdan sığındıkları kulübeye yıldırım düştü: 2 ölü, 1 yaralı

Kastamonu ilinin Taşköprü ilçesinde sarımsak tarlasında çalışırken aniden bastıran sağanak yağmura yakalanan 2 kişi, ıslanmamak için girdikleri kulübenin üzerine yıldırım isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Mevlüt Peker
|
26 Haziran 2023, Pazartesi - 19:54
Yağmurdan sığındıkları kulübeye yıldırım düştü: 2 ölü, 1 yaralı

Taşköprü'nün Yavuç köyü Yavuçkırı mevkiinde yaşanan bir olayda, Hikmet Şen (58), Salim Demir (50) ve Hakkı Sinan Şen (36) isimli üç kişi, sarımsak tarlasında çalışırken ani bir sağanak yağışa yakalandı.

Yağıştan korunmak için 3 kişi tarlanın yakınındaki bir kulübeye sığındı. Ancak, vatandaşların sığındığı kulübenin üzerine bir yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucunda Hikmet Şen, Salim Demir ve Hakkı Sinan Şen yaralandı.

Olay yerine yakınları tarafından çağrılan traktörle yaralılar teknenin içine yerleştirilerek yol kenarına getirildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Hikmet Şen ve Salim Demir'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralı Hakkı Sinan Şen ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın ardından jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından Hikmet Şen ve Salim Demir'in cenazeleri morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma halen devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087757/yagmurdan-sigindiklari-kulubeye-yildirim-dustu-2-olu-1-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.