Sergio Oliveira'dan alkışlanacak talep

Galatasaray'da Sergio Oliveira şampiyonluk için verilen primden, tesis çalışanlarının da faydalanmasını istedi.
Ankara Masası
|
02 Temmuz 2023, Pazar - 10:59
 Sergio Oliveira'dan alkışlanacak talep

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın Portekizli orta sahası Sergio Oliveira, alkışlanacak bir harekete imza attı.

Oliveira, şampiyonluk için verilen primlerden tesislerde çalışanların da yararlanmasını istedi. 

31 yaşındaki oyuncu şampiyonluğa ulaşırken personelin hizmetlerine dikkat çekerek, "Biz bir takımız ve bir aileyiz. Tesislerde çalışanlar bizimle yakından ilgileniyor. Onları unutmamamız gerekiyor. Bizler nasıl prim alıyorsak, bizimle her an beraber olan kulüp çalışanları da bundan faydalanabilmeli" ifadesini kullandı.

Muslera ve Kerem de devrede

Galatasaray'da Oliveira konuyla ilgili idarecilere görüşlerini aktarırken, diğer taraftan takım kaptanlarının da personelin unutulmaması için harekete geçeceği öğrenildi. Florya'da personelin yüzünün gülmesinin önemine dikkat çekecek olan Muslera ve Kerem'in de konuyla ilgili harekete geçilmesini isteyeceği bildirildi.

Galatasaray performansı

Geride kalan sezonun başında Galatasaray'a transfer olan Sergio Oliveira, toplam 34 resmi maça çıktı. Portekizli futbolcu söz konusu maçlarda 4 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 5 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. Oliveira'nın güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2088229/sergio-oliveiradan-alkislanacak-talep
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.