Murat Köse ABB yönetimini uyardı

Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, " Kredi gelirse maaş artışını veremeyecek olan ABB'de bıçak kemiğe dayandı" dedi.
Onur Çetinkaya
|
14 Temmuz 2023, Cuma - 21:00
Murat Köse ABB yönetimini uyardı

Ankara siyasetinin sıcak gündemi Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) çalışanlarına yeteri kadar maaş verilmediği tartışmalarıyla alevlendi.

ABB Meclisi'nin temmuz ayı toplantılarında konu hararetli bir şekilde tartışılırken AK Parti cephesi personele gerektiği kadar zam yapılmadığını iddia etti. ABB cephesi ise güncelleme yapılacağını belirterek savunma yaptı.

Öte yandan ABB yönetimi, personel maaşlarına zam yapabilmek için Meclis'ten kredi talebinde bulundu.

Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi  Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 5. birleşiminde konuştu.

"Ortada davul zurna yok"

Mansur Yavaş'ı bütçe artışını açıklamaması nedeniyle eleştiren Köse, " Hani Davul zurna ile bütçe artışlarını açıklayacaktı Mansur Yavaş… Peki ortada var mı böyle davul zurna yok. Mansur yavaş verdiği hiçbir sözü tutamadı. Uzun sözün kısası işin özü Ankara büyük Şehir belediyesi iflasa doğru gidiyor. Çalışanının ücretini, ücret artışını , kredi ile vermek zorunda kalacak kadar kötü bir durumda şuan ABB" dedi.

"ABB'de bıçak kemiğe dayandı" 

Sözlerine devam eden Mamak Belediye Başkanı Köse, " Kredi gelirse maaş artışını veremeyecek olan ABB'de bıçak kemiğe dayandı" dedi.

Köse sözlerinde, "Kredi gelirse maaş artışını verebilecek şu acizliğe bakar mısınız? Sosyal Medya Belediyeciliği diye anlatıyorduk  biz burada  sokakta yok bir yerde yok sosyal medyada algı yapıyorlar diye şimdi sosyal medyayı geçtim kısa mesajla yapıyor SMS belediyeciliği bu.

Ortada maalesef kredi gelirse maaş artışını veremeyecek olan ABB var. Bu tam rezalet.

Burada da arkadaşlarımız söyledi, İşçiler isyan etmek üzereymiş, greve gidecekmiş.

Evet bıçak kemiğe dayanmış bakın söylüyoruz sonra söylemedi demeyin önlem alın!

ABB artık beceriksizlik merkezi beceriksizlik başkanlığı haline dönüşmüş. Vizyonsuzluğun getirdiği yer burası." ifadelerine yer verdi.

ABB'nin kredi talebi reddedildi 

ABB'nin 4 milyarlık kredi talebi kredi  Ankara Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis'inde görüşüldü. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kredi talebi oy çokluğuyla reddedildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090089/murat-kose-abb-yonetimini-uyardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.