Murat Köse'den Mansur Yavaş'a sosyal yardım tepkisi

Mamak Belediyesi Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 500 bin kişiye sosyal yardım yaptığı yönündeki açıklamasının gerçeği yansıtmadığını ifade etti. CHP’li bir meclis üyesinin bütçe görüşmelerindeki konuşmasını hatırlatan Köse, "Doğru rakam 170 bin" dedi.
Ankara Masası
|
03 Aralık 2020, Perşembe - 11:22
Murat Köse'den Mansur Yavaş'a sosyal yardım tepkisi
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Ankara İl Başkanlığı basın toplantısında konuştu. Köse, sosyal yardımlar üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. 





"Kaç aileye gıda yardımı ulaştı?"

Ankara'nın sosyal yardımlarda geriye gittiğini savunan Köse, "Önceden destek alan Ankaralı ihtiyaç sahiplerinin yarısında fazlası destek alamıyor. Ne gıda ne de kömür. Yavaş '500 bin kişiye sosyal yardım yaptım' diye açıklama yaptı. Ben soruyorum kaç aileye gıda yardımı paketi satın aldı ve bunları ulaştırdı? Bunları açıklarsa milletimiz görmüş olur." dedi.





"Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar"

"Yalancının mumu yatsıya kadar yanar" atasözünü hatırlatan Köse, "Bütçe görüşmelerinde geçen ay CHP’li bir meclis üyesi bunun cevabını verdi. Doğru rakam 170 bin. Gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkması gibi bir özelliği vardır." şeklinde konuştu.

 
http://www.ankaramasasi.com/haber/417432/murat-koseden-mansur-yavasa-sosyal-yardim-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.