Asiye ve Ömer’in hayat mücadelesi... Kardeşlerim yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek

ATV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim yarın akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
15 Eylül 2023, Cuma - 16:44
Asiye ve Ömer’in hayat mücadelesi... Kardeşlerim yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek

Geçtiğimiz hafta yeni sezonuyla seyircisiyle yeniden buluşan ve cumartesi akşamına damgasını vuran Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da ekrana gelecek.

96.Bölüm'de neler yaşanacak? 

Doruk’un ölümü sonrası, kendine zarar vermek isteyen Akif, ciddi bir tehlikeyaşar. Asiye, sevdiğini kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyken, Ömer’le birlikteOrhan ve Şengül’e karşı da son derece tavırlıdırlar. Evde hiç olmaması gerekenbir eşyayı bulan Ayla’nın gergin tavrı ve hareketleri, Berk’i şüpheye düşürür.Akif’in, yaşadığı acının verdiği etkiyle yaptığı birtakım hamleler, Nebahat’iendişelendirirken, evi geçindirebilmek için yeni bir iş bulan Ömer’in içineçekildiği durum, hiç beklenmedik bir sonuç doğurur.

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.  Senaryosunu ise, Gül Abus Semerci kaleme alıyor.   

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Nazlı Çetin (Leyla Barçın), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç ve Kaan Çakır (Ahmet Yılmaz).

http://www.ankaramasasi.com/haber/2099454/asiye-ve-omerin-hayat-mucadelesi-kardeslerim-yeni-bolumuyle-yarin-aksam-ekrana-gelecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.