Murat Köse'den Mansur Yavaş'ın otobüs alımıyla ilgili dikkat çeken çıkış!

Murat Köse, geçtiğimiz yıl alınan otobüslerle ilgili Mansur Yavaş'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na yalan söylediğini iddia etti. Köse, "Kendi yalan söylüyor, kendi algı yapıyor ama genel başkanına da yalan söylettiriyor." ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
06 Ekim 2023, Cuma - 21:11
Murat Köse'den Mansur Yavaş'ın otobüs alımıyla ilgili dikkat çeken çıkış!

Ankara Masası Gündem Özel yayının konuğu Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB)  AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse oldu. 

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Murat Köse, geçtiğimiz yıl alınan  otobüsler için kredi vermelerine rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na otobüsleri kredi kullanmadan aldıklarını ilettiğini söyledi.

"Kredi için Meclis'te onay verdik"

Yavaş'ın EGO'nun otobüs ihtiyacı için 60 milyon Euro’luk bir kredi talebinde bulunduğunu ifade eden Köse, "Biz Meclis’ten onay verdik buna ve 300 tane otobüs için ihaleye çıkıldı ve bir süreç oldu. aradan uzun bir zaman geçti. Onu da zor aldı yani neyse otobüsleri aldı." dedi. 

Mansur Yavaş'ın otobüslerin hizmete girmesiyle  ilgili Mamak'ta yaptığı törene Kemal Kılıçdaroğlu'nu çağırdığını söyleyen Murat Köse, şöyle devam etti; 

"Kılıçdaroğlu törende konuşuyor ve canlı yayında; ‘demek ki kredi kullanmadan da belediye yönetilebiliyormuş, demek ki kredi kullanılmadan da otobüs alınabiliniyormuş’ diyor. ‘Başkanımız böyle söyledi’ diyor." 

"Kendi yalan söylüyor, genel başkanına da yalan söylettiriyor"

Köse, "Şimdi bakın Mansur Yavaş öyle bir belediye başkanıdır ki kendi genel başkanına yalan söyleten bir belediye başkanıdır. Kendi yalan söylüyor, kendi algı yapıyor, işi gücü algı, yalan ama genel başkanına da yalan söylettiriyor. Onun kredisini biz verdik. Ben daha ne diyeyim Allah aşkına. " ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103719/murat-koseden-mansur-yavasin-otobus-alimiyla-ilgili-dikkat-ceken-cikis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.