Haydar Demir'den Murat Köse'ye usta öğretici ve hakları cevabı

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Meclis Üyesi Haydar Demir, Mamak Belediye Başkanı ve AK Parti ABB Grup Başkanvekili Murat Köse'ye usta öğreticilerin özlük haklarının verilmemesi eleştirisi üzerinden yanıt verdi. Demir," Biz hiçbir çalışanımızın hak arama mücadelesinde bir hak arama mücadelesine girişmişse tekme vurmayız. " dedi.
Onur Çetinkaya
|
15 Aralık 2023, Cuma - 19:17
Haydar Demir'den Murat Köse'ye usta öğretici ve hakları cevabı

Ankara Büyükşehir Belediyesi  Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nın 5. birleşimi gerçekleştirildi. 

Mamak Belediye Başkanı ve AK Parti ABB Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB bünyesindeki usta öğreticilerin özlük haklarının verilmemesini eleştirmesine Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Meclis Üyesi Haydar Demir cevap verdi. 

"Çalışanımız hak arama mücadelesine girdiyse tekme vurmayız"

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Meclis Üyesi Haydar Demir," Diğer tüm çalışma arkadaşlarımız gibi bizim nezdimizde her zaman çalışma arkadaşı olarak bildiğimiz rehber ve usta öğreticiler ilişkin olarak tüm düzenlemeler cumhurbaşkanlığımızın kararnameleriyle ve kanunlar çerçevesinde bir de meclisimizin düzenlemeleri doğrultusunda hiçbir kuruş hakları kalmaksızın her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ödenecektir." dedi.

Sözlerine devam eden Demir, "Boş zamanlarda Mamak Belediye Başkanlığı yapan sayın Murat Köse ise yine burada eleştirmek için ve yıkmak için konuşma sergiledi. Biz hiçbir çalışanımızın hak arama mücadelesinde bir hak arama mücadelesine girişmişse tekme vurmayız." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2114782/haydar-demirden-murat-koseye-usta-ogretici-ve-haklari-cevabi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.