HÜDA PAR 3 büyükşehirde Cumhur İttifakı’nı destekleyecek

HÜDA PAR (Hür Dava Partisi) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 3 büyükşehirde Cumhur İttifakı adaylarını destekleyeceklerini duyurdu.
Kaynak: AA
|
10 Ocak 2024, Çarşamba - 23:32
HÜDA PAR 3 büyükşehirde Cumhur İttifakı’nı destekleyecek

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın İstanbul, Ankara ve İzmir'deki belediye başkan adaylarını destekleme kararı aldıklarını açıkladı. Bu önemli açıklama Şanlıurfa Kültür Merkezi'nde düzenlenen HÜDA PAR Bölge Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda yapıldı.

DÜRÜST BELEDİYECİLİK VE GERÇEK HİZMET VURGUSU

Türkiye seçim sürecine girerken Yapıcıoğlu dürüst belediyeciliğin ve topluma samimi hizmetin önemine dikkat çekti. Yapıcıoğlu, belediye başkan adaylarından ve parti üyelerinden güçlü bir kampanya çalışması beklediklerini ifade etti.

HÜDA PAR BAZI ADAYLARI AÇIKLADI

Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'da düzenlenen ilk aday tanıtım toplantısında çeşitli il ve ilçelerdeki adaylarını açıkladı: "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Emin Özarslan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Faruk Dinç, Siirt Belediye Başkanlığı için Abdurrahman Özcan, Ceylanpınar Belediye Başkanlığı için Adnan Sağlam, Bismil Belediye Başkanlığı için Ali Bilmez, Eğil Belediye Başkanlığı için Ali Durgunsu ve Kahta Belediye Başkanlığı için Adem Yavuz adaylarımız arasında yer alıyor."

BÜYÜKŞEHİRLERDE CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK

Yapıcıoğlu, HÜDA PAR'ın Türkiye'nin üç büyük şehrine yönelik destek stratejisini de detaylandırarak, "İstanbul, Ankara ve İzmir'de Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adaylarını destekleyeceğiz. Diğer il ve ilçelerde ise kendi adaylarımızla seçimlere katılmayı planlıyoruz. Yerel seçimlerin dinamikleri ve koşulları farklıdır. Bazı yerlerde yerel ittifaklar gelişebilir. Farklı yerlerde farklı parti ya da gruplarla ittifaklar kurabiliriz. Bu farklılıklar zaman içinde ortaya çıkacaktır."

Zekeriya Yapıcıoğlu konuşmasının ardından adaylarla birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2119375/huda-par-3-buyuksehirde-cumhur-ittifakini-destekleyecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.