Özgür Özel ve Mustafa Destici bir araya geldi!

Büyük Birlik Partisi Lideri Mustafa Destici, Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Destici ve Özel, görüşmenin ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.
Ecem Çetin
|
23 Mayıs 2024, Perşembe - 13:41
Özgür Özel ve Mustafa Destici bir araya geldi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici bugün bir görüşme gerçekleştirdi. 

Mustafa Destici, CHP'nin Kurultayı'nda Genel Başkan olarak seçilen Özel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

CHP Genel Merkezi'nde bir görüşme gerçekleştiren Özgür Özel ve Mustafa Destici görüşmenin ardından kameralar karşısına geçerek açıklama yaptı.

Mustafa Destici'ye nazik ziyaretleri için teşekkürlerini ileten Özgür Özel, bugünkü ziyareti önemli bulduklarını ifade etti . 

Yaklaşık bir saat süren görüşmede Türkiye gündemini ve 31 Mart Yerel Seçimlerini değerlendirdiklerini ifade eden Özel, kendileri açısından olumlu bir görüşme olduğunu söyledi. 

Özel,   Büyük Birlik Partisi'nin seçimde  çok sayıda belediye kazandığını söyleyerek, tebrik ettiğini belirtti. 

Özgür Özel, şunları söyledi;

Özgür Özel'e misafirperverliği için teşekkürlerini ileten Mustafa Destici, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. 

Destici, hem AK Parti'nin olduğu yerlerde hem de CHP'nin olduğu yerlerde uyum içerisinde bir çalışma yürüttüklerini ifade etti . 

BBP Lideri Destici, görüşmelerinde yeni anayasa konusunda konuşma fırsatı bulduklarını aktardı. 

Hazine yardımının kaldırılmasını talep ettiklerini aktaran Destici, " Madem tasarruf edeceğiz o zaman siyasi partilerimiz de tasarruf etsin" dedi. 

Destici, şu ifadeleri kullandı;

Ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan iki genel başkan sokak hayvanlarıyla  ilgili sunulan kanun teklifi ile ilgili konuştu.

Destici, şunları söyledi; 

Özel, şu ifadeleri kullandı;


http://www.ankaramasasi.com/haber/2139875/ozgur-ozel-ve-mustafa-destici-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.