Astrolog Meral Güven, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bildi! Herkes "Süper Lig tahmini tutacak mı?" diye soruyor

Ziraat Türkiye Kupası’nı, finalde Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Beşiktaş kazanırken herkesin aklına astrolog Meral Güven’in haftalar önce “Beşiktaş kazanır” tahmini geldi. Meral Güven, Fenerbahçe 6 puan gerideyken sarı lacivertlilerin Süper Lig Şampiyonu olacağını iddia etti. Bu sözleri dün akşam sosyal medyada gündem oldu.
Ersin Küçükbarak
|
24 Mayıs 2024, Cuma - 10:07
 Astrolog Meral Güven, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bildi! Herkes "Süper Lig tahmini tutacak mı?" diye soruyor

Astroloji pek çok meraklısı bulunan bir alan.

Gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerinde etkili olduğu önermesine dayanan, ancak bilimsel geçerliliği olmayan bir alan olan astroloji Türk Dil Kurumu  sözlüğünde yıldız falcılığı  olarak tanımlanıyor.

Astrologlar siyasetten ekonomiye ve spora pek çok konuda tahminlerde bulunuyor.

İşte bu yıl Türk futboluna ilişkin tahminleriyle astrolog Meral Güven soysa medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Haftalar önce Türkiye Kupası’nı Beşiktaş’ın kazanacağını söyleyen Güven’in bu tahmini tuttu.

Siyah beyazlılar 90 artı 4’te Al Musrati’nin ceza sahası dışından gönderdiği füzeyle Trabzonspor’u 3-2 yenerek kupaya uzandı.

Başkan değişikliğinin , 6 kez teknik direktör git gelinin yaşandığı, tarihinin en kötü sezonlarından birinde Beşiktaş’ın bu favori gösterilen Trabzonspor’u 5 gollü maçta yenerek kupayı alması Meral Güven’in tahminini daha da öne çıkardı.

Meral Güven, o röportajında Süper Lig’i de Fenerbahçe’nin kazanacağını iddia etti.

Derbi öncesi yapılan bu tahmine herkes tebessümle bakarken 10 kişi kalmasına rağmen  Fenerbahçe, Galatasaray’ı Rams Pak’ta 1-0 yenerek puan farkını 1’e indirdi. İki takım arasındaki puan farkı 3’e inerken gözler tekrar Meral Güven’e ve Konyaspor’a çevrildi.

Astrolog Meral Güven’in “Konyaspor Fenerbahçe’yi ödüllendirecek” sözleri dün akşam viral oldu. Fenerbahçe’nn 2 yıl üst üste şampiyon olacağı iddiasında bulunan Meal Güven’in tahminler ne kadar doğru çıkacak hafta sonunda görülecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2139987/astrolog-meral-guven-besiktasin-sampiyonlugunu-bildi-herkes-super-lig-tahmini-tutacak-mi-diye-soruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.