Çankaya Belediyesi’nden çocuklara özel hediyeler

Çankaya Belediyesi ilçede yaşayan çocukları kitap, kırtasiye ve oyun hediyeleri ile sevindirdi.
Büşra Bayrak
|
09 Kasım 2020, Pazartesi - 14:34
Çankaya Belediyesi’nden çocuklara özel hediyeler

Pandemi sürecinde kontrollü bir biçimde süren eğitim öğretim dönemine katkı sunan ve alt gelir düzeyinde bulunan ailelerin çocuklarına destek veren Çankaya Belediyesi, 15 bin kırtasiye seti ile bin adet çantayı çocuklara ulaştırdı.

Çocuklara binlerce kitap armağan edildi

Çocukların okuma alışkanlığı kazanmalarına önem veren Belediye, Ulusal Egemenliğin Yüzüncü yılında ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaş gruplarına göre 110 bin adet Bilim Hikayeleri ve Tükenmez Hayatlar Kitap setlerini çocuklara armağan etti.

"Yaşasın Cumhuriyet" oyun seti özel çocuklara

Ülkemizin de yoğun bir süreçten geçtiği pandemi günlerinde en fazla çabayı gösteren sağlık çalışanlarının çocuklarını da unutmayan Belediye, ilçede görev yapan sağlık çalışanlarının çocuklarının yanı sıra özel çocuklara, çölyak hastası ve serebral palsili çocuklara bin adet Yaşasın Cumhuriyet oyun seti ile 2 bin adet Benim Atatürk'üm kitabı hediye etti.

Çankaya Belediyesi ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sürecinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadeleyi, modern bir ülkenin kurtuluş ve kuruluş sürecini anlattığı eseri Nutuk'tan da 5 bin adet dağıttı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/351969/cankaya-belediyesinden-cocuklara-ozel-hediyeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.