Mansur Yavaş ve Murat Köse arasında önerge krizi

Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş arasında meclis toplantısı sırasından önerge krizi yaşandı.
Ankara Masası
|
07 Aralık 2020, Pazartesi - 12:15
Mansur Yavaş ve Murat Köse arasında önerge krizi
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık Ayı 1. Meclis toplantısı gergin başladı. Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş arasında önerge krizi yaşandı.




Mansur Yavaş: Almıyorum önergeyi 

Köse, gündemin okunması ardından önergesi olduğunu söyledi.  Araya giren Yavaş, önergelerin başta verildiğini ifade etti. Köse, bunun üzerine

"Şu anda başta olduğumuz için önerge veriyorum." dedi. Yavaş ise "Birinci maddeyi görüştük. Almıyorum önergeyi. Bir dahaki toplantıya verirsiniz. Gelen önergeler okundu. Sizin ayrıcalığınız ne?" diyerek Köse'nin sesini kıstı. 

Murat Köse: Bu meclis sizin babınızın malı değil

AK Parti grubu bu anlarda sıralara vurarak Mansur Yavaş'ı protesto etti. Yavaş bu duruma "Masaya çık. Tepin istersen" diyerek tepki gösterdi. Tekrar söz hakkı isteyen Köse, mikrofonun açılmaması üzerine "Bu meclis sizin babınızın malı değildir. Bu mecliste usuller ve esaslar vardır" ifadelerini kullandı.

Toplantıya 5 dakika ara verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/427464/mansur-yavas-ve-murat-kose-arasinda-onerge-krizi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.