Keçiören Belediyesi tarafından tedavi altına alınan köpekler yeni yuvalarına kavuşuyor

Geçtiğimiz aylarda yaşama elverişsiz ortamda tutuldukları belirlenen ve Keçiören Belediyesi tarafından tedavi altına alınan köpeklerin 20 tanesi yarın noter huzurunda sahiplendirilecek.
Büşra Bayrak
|
05 Ocak 2021, Salı - 11:54
Keçiören Belediyesi tarafından tedavi altına alınan köpekler yeni yuvalarına kavuşuyor

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Uyanış Mahallesi'nde yaşama elverişsiz ortamda tutuldukları belirlenen ve sonrasında belediyenin Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi altına alınan köpeklerden 20 tanesinin yarın noter huzurunda sahiplendirileceği belirtildi.

Açıklamada, sahiplendirme ilanı yayınlandıktan sonra yaklaşık 15 bin hayvanseverin başvuruda bulunduğu aktarılarak,"Canlarımızı güvenli yuvalarına kavuşturmak için tüm ekiplerimiz haftalardır seferber olmuş, onları sahiplenmek isteyenlerin; çalıştığı kurum, meslek, aylık hane geliri, daha önce evcil hayvan bakıp bakmadığı, ne tür bir canlı beslediği, bakımı nerede ve nasıl yapacağı hatta tatillerde ikinci bir adres olarak nereyi göstereceği bilgisine kadar detaylı olarak incelemiş ve yüz yüze görüşmelerle sayıyı 72 aileye indirmişlerdir. 5199 Sayılı Kanun hakkındaki bilgilerine kadar sorgulanan hayvanseverler, hiçbir ticari faaliyet ve devir işlemi yapamayacaklarına dair cezai müeyyidesi olan bir sözleşmeye imza atacak ve belediyemize evde takip hakkını vereceklerdir." denildi.

Açıklamada, sevimli dostların yarın saat 14.00’da noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi ile sahiplendirileceği duyuruldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/494577/kecioren-belediyesi-tarafindan-tedavi-altina-alinan-kopekler-yeni-yuvalarina-kavusuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.