Antalya'da Süleyman Eken cinayeti

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde 1,5 yıldır haber alınamayan 55 yaşındaki bir kişinin cesedi, müstakil evin bahçesindeki foseptik çukurunda bulundu. Ekipler parçalar halindeki cesedin kaybolan kafasını bulmak için çalışma başlattı.
Ankara Masası
|
07 Nisan 2021, Çarşamba - 15:36
Antalya'da Süleyman Eken cinayeti

Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'nde yaşayan 55 yaşındaki Süleyman Eken'den haber alamayan Diyarbakır'daki anne Sultan Akhan, 13 Ocak 2020 tarihinde Silvan Emniyet Müdürlüğü'ne giderek oğlu hakkında kayıp başvurusu yaptı. Harekete geçen Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri şahsı bulmak için çalışma başlattı.

Telefonundan gelen son sinyal kapıyı araladı

Cinayet şüphesi üzerine özel ekip kuruldu, güvenlik kamerası ve cep telefonu kayıtları tek tek incelemeye alındı. Kayıtlardan Süleyman Eken'in kadın kuaförü O.Y. ve kardeşi M.Y. ile görüştüğü tespit edildi. Eken’in telefon sinyalinin son olarak Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Mahallesi 412 Sokak’taki müstakil evden geldiği belirlendi. 

Cesedi foseptik çukurunda bulundu

Anneleriyle yaşadığı belirtilen O.Y ve M.Y. kardeşlerin evinin çevresinde iş makineleriyle kazı gerçekleştirildi. Kadavra köpeği "Melo" ile yapılan aramada Eken'in cesedi parçalanmış halde evin bahçesindeki foseptik çukurunda bulundu. Polis ekipleri cesedin parçalarını itfaiyenin desteğiyle çukurdan çıkardı.Cesedin kafasına ulaşamayan ekipler, evin karşısındaki ormanlık alan kenarındaki toprak yığınlarında ve makilik alanda iş makinesiyle arama yaptı.

Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından ceset Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Eken'in, yaklaşık 6 bin liralık alacak verecek meselesi yüzünden öldürüldüğü ileri sürüldü.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/697772/antalyada-suleyman-eken-cinayeti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.