Koray Aydın ve Yetkin Öztürk'ten şehidin evine ziyaret

İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın ve İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İdlib'de şehit olan Uzman Çavuş Nazmi Çelik'in Mamak'taki baba evini ziyaret etti.
Ankara Masası
|
27 Nisan 2021, Salı - 18:34
Koray Aydın ve Yetkin Öztürk'ten şehidin evine ziyaret

Suriye'nin İdlib bölgesinde görevde olduğu sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Nazmi Çelik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamamıştı. 

Hayatını kaybeden Şehit Nazmi Çelik'in Ankara'nın Mamak ilçesi Kutludüğün Mahallesi'nde bulunan baba evine İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın ve İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, ziyarette bulundu.

Şehidin babasına başsağlığı dileyen İYİ Partili isimler, daha sonra şehit için okunan dualara eşlik etti.

" Ailesi ve yakınlarının acısını paylaştık"

Ziyaretin ardından Koray Aydın " İdlip'te Şehit olan kahraman Uzman Çavuş Nazmi Çelik evladımızın Mamak Kutludüğün'deki baba ocağına taziye ziyaretinde bulunduk. Ailesi ve yakınlarının acısını paylaştık. Aziz ruhu için Yüce Allah'tan rahmet niyaz ettik. Şehidimizin ruhu şad, mekânı Cennet olsun" mesajını paylaştı.

Yetkin Öztürk ise "Suriye’nin İdlip bölgesinde Şehit olan kahraman Uzman Çavuş Nazmi Çelik evladımızı Mamak Kutludüğün'deki baba ocağına taziye ziyaretinde bulunduk.  Rabbim rahmeti ile muamele eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum" diye yazdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/737014/koray-aydin-ve-yetkin-ozturkten-sehidin-evine-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.