Ak Parti'den Leyla Bilginel'e tepki

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Gençlik Kolları'nın dağıttığı yardımları kabul eden yangınzedelere tepki gösteren Leyla Bilginel'e "Bu kadar öfke ve nefreti nasıl biriktiriyor" diye sordu.
Ankara Masası
|
06 Ağustos 2021, Cuma - 23:59
Ak Parti'den Leyla Bilginel'e tepki

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Oyuncu Leyla Bilginel'in yangınzedeleri AK Partililer'den yardım aldığı için azarlamasına tepki gösterdi.

Yıldız, 'bu ülke hepimizin' ifadelerini kullanırken bu biriken öfke ve nefreti anlamlandıramadığını belirtti.

Herkese kapılarının açık olduğunun altını çizen Yıldız şu paylaşımlarda bulundu;

Ak Parti Gençliği‘nin efendiliğinin zihnimdeki serbest çağrışımı: “Bilgisiz kimseler kendilerine laf attığı zaman (incitmeksizin) ‘selam’ der geçerler.

Bu üslubun kendi cinnetini başkalarına da bulaştırarak, marjinal hissetmekten kurtulmak ister gibi bir hali var.

Afetzedelere yönelik bu marjinal cüreti düşünme paspasına oturtup; defaaten “bu yaptığın doğru değil, bu yaptığın doğru değil” diyerek, telkin yapasım geldi.

Bu kadar öfke ve nefreti nasıl biriktiriyor, nasıl yetişiyorlar anlamıyorum. Ben eteğimin boyunun uzunluğundan dolayı beni peçete yağmuruna tutan insanlardan bile asla nefret etmedim, edemedim. Neden bu kadar nefret dolu yetiştirildiklerini düşünmüştüm sadece. Sahi, neden?

Bence bu ülkenin hepimizin, ama hepimizin ülkesi olduğunu peşinen kabul ederek, bu nefret sarmalı aktarımını kırmak adına bir yüzleşme gerçekleştirmeleri gerekiyor. Vatanperver ve insan seven herkese kapımız açık. Mesele bu kadar. Sev kardeşim.,

Ne olmuştu?

Oyuncu Leyla Bilginel, Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ak Parti Gençlik Kolları'ndan yardım alan vatandaşları azarlamış,  "Onlardan yardım alıyorsanız ben vermem" ifadelerini kullandığı anlar kameralara yansımıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/930284/ak-partiden-leyla-bilginele-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.