Çamlıdere, Çankaya, Etimesgut, Evren ve Kızılcahamam'ım bütçeleri onaylandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Çamlıdere, Çankaya, Etimesgut, Evren ve Kızılcahamam belediyelerinin bütçeleri onaylandı.
Ankara Masası
|
16 Kasım 2021, Salı - 19:15
Çamlıdere, Çankaya, Etimesgut, Evren ve Kızılcahamam'ım bütçeleri onaylandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Plan ve Bütçe Komisyonu, ilçe belediyelerinin kendi meclislerinden onay alarak geçtiğimiz haftalarda sundukları 2022 mali yılı bütçelerinin ilgili cetvellerini ve bütçe kararnamelerini inceleyerek uygun görüş belirten raporlar hazırladı.

2022 mali yılı bütçe raporlarına kesinlik kazandırmak için ABB Meclisi'nde görüşmelere başlandı.

Belediyelerin bütçeleri

Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı ve Kalecik belediyelerinin bütçelerinin onaylanmasının ardından bugün de Çamlıdere, Çankaya, Etimesgut, Evren ve Kızılcahamam belediyelerinin bütçe raporları görüşülerek onaylandı.

Onaylanan bütçeler şu şekilde oluştu; Çamlıdere Belediyesi 32 milyon 65 bin TL, Çankaya Belediyesi 1 milyar 350 milyon TL, Etimesgut Belediyesi 518 milyon TL, Evren Belediyesi 10 milyon TL, Kızılcahamam Belediyesi 50 milyon TL.

En yüksek Çankaya

Görüşmeler doğrultusunda bütçesi onaylanan 10 ilçe belediyesinden en yüksek bütçeli ilçe 1 milyar 350 milyon TL ile Çankaya Belediyesi olurken en düşük bütçeye sahip belediye ise 10 milyon TL ile Evren Belediyesi oldu.

Başkanlardan teşekkür konuşması

Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can;

"2022 yılı Çamlıdere Belediyemizin bütçesini kabullerinizden dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.  İnşallah Büyükşehir ve diğer ilçelerimizin bütçeleri hayırlara vesile olur diyor, hepinizi saygı, sevgi ve hürmet ile selamlıyorum. "

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel;

"Sayın başkan ve değerli arkadaşlar teşekkür ediyorum.Bütçemiz, hem Etimesgutumuza hem Ankaramıza hayırlı olsun. Tabi bütçelerin uygulanması önemli. Biz de yıllardır bu konularda hassasiyet gösteriyor, Etimesgutumuz da bütçelerimizin gerçekleşmesi adına ve vatandaşımızın yaşam kalitesinin yükselmesi adına hizmetlerimizi veriyoruz. "

Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal;

"Sayın Başkan ve değerli meclis üyesi arkadaşlarım, 2022 yılı bütçemizin hazırlanmasında emeği geçen belediye bürokratlarıma, plan ve bütçe komisyonundaki çalışan arkadaşlarımıza ve Meclis'te onay veren tüm grup başkanlarımıza ve Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. "

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar;

"Sayın başkanım ve değerli meclis üyesi arkadaşlarım 2022 yılı bütçemize olur verdiğiniz ve evet dediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine bütçemizin hazırlanmasında emeği geçen belediye bürokratlarımıza, Kızılcahamam Belediyesi komisyon üyelerine, Meclis üyelerine ve Büyükşehir Belediyesi komisyon üyelerine ve sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum. 2022 yılı bütçesinin hem büyükşehirimize hem ilçe belediyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Tabi burada bütçenin uygulanması önemli.İnşallah bu 3. bütçemiz 2 tane bütçemizi Elhamdülillah denk getirerek uyguladık. İnşallah bu bütçemizi de vatandaşımıza hayırlı şekilde kullanmayı Allah nasip etsin."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1121498/camlidere-cankaya-etimesgut-evren-ve-kizilcahamamim-butceleri-onaylandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.