Bağcılar Belediyesi’nde görev değişimi

İstanbul'da sağlık sorunları gerekçesiyle Bağcılar Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden AK Partili Lokman Çağırıcı'nın yerine Abdullah Özdemir seçildi.
Ankara Masası
|
15 Nisan 2022, Cuma - 13:59
 Bağcılar Belediyesi’nde görev değişimi

İstanbul'da AK Parti'nin adayı Abdullah Özdemir, Bağcılar'ın yeni belediye başkanı oldu.

Bağcılar Belediye Meclisi, yeni belediye başkanını seçmek için toplandı.

AK Parti Grubu'nun adayı olarak gösterilen Abdullah Özdemir, 37 oyla Bağcılar Belediye Başkanı seçildi. İYİ Parti'nin adayı Hafize Ayşe Çelebi ise 5 oy aldı.

Bağcılar Belediye Meclisi'nde yapılan seçimin ardından belediye başkanlık makamında devir teslim töreni yapıldı. Önceki başkan Lokman Çağırıcı, görevi Abdullah Özdemir'e devretti.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'na seçilen Abdullah Özdemir meclis üyelerine yaptığı teşekkür konuşmasında, yıllardır siyasetinde ve yerel yönetimlerinde gururla hizmet ettiği Bağcılar'a bugünden itibaren farklı bir pozisyonda hizmete devam edecek olmanın heyecanı içinde olduğunu diye getirdi.

"Lokman Çağırıcı başkanımıza da Bağcılar halkı adına teşekkür ediyorum"

Heyecanının belediye başkanı ve makam sahibi olma heyecanı olmadığını kaydeden Özdemir, şunları söyledi:

"Tepeden tırnağa tüm samimiyetimle ifade etmeliyim ki bu heyecan Bağcılarlı kardeşlerimin emanetini almış olmanın verdiği sorumluluk ve emanete sahip çıkma heyecanıdır. Uzun yıllar Bağcılar'a hizmet eden, ilçemizin her köşesinde çok kıymetli eserler bırakan ve rahatsızlığı dolayısıyla görevden affını isteyen Lokman Çağırıcı başkanımıza da Bağcılar halkı adına teşekkür ediyorum.''

http://www.ankaramasasi.com/haber/1427490/bagcilar-belediyesinde-gorev-degisimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.