Kemal Kılıçdaroğlu önemli açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
Zeliha Demirci
|
24 Mayıs 2022, Salı - 22:21
Kemal Kılıçdaroğlu önemli açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışına devasa paralar aktardığını iddia ederek saat 22.00'de belgeleriyle açıklayacağını söylemişti. 

Kılıçdaroğlu, " Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız. Başını dik tut sevgili halkım. Sen varsın ve daha iyisini hak ediyorsun. Geliyor mutlu, huzurlu günler! #BizeKatılın" notuyla bir video paylaştı.

Sözlerine "Amacım, komaya sokulan bu devleti uyandırmaktır. Komaya sokulan bu devi uyandırmak ve çalışır hale getirmektir. Ama size de bir iyilik yapıyorum sarılar. Sizi bu suç gemisinden indirmek istiyorum. İnin kurtarın kendinizi. Çok geç olmadan, küçük cezalarla kurtulabileceğiniz bir aşamada kurtulun. Çünkü hiç gündemlerinde yoksunuz" diyerek başlayan Kılıçdaroğlu, "Onlar planlarını yapmaya devam ediyor. Çok sayıda paralel hayatları var, çok sayıda paralel planları var. Bugün ben içlerinden çok vahim birini açıklıyorum. Belgeler elimizde, para akışlarının hepsi elimizde, anlatayım" şeklinde devam etti.

 işte o açıklamanın tamamı...

http://www.ankaramasasi.com/haber/1526445/kemal-kilicdaroglu-onemli-aciklamalarda-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.