Murat Ilıkan'dan ortak çalışma çağrısı

ABB Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, sel felaketinin Ankara'nın ortak akılla yönetilmesi gerekliliğini bir kez daha ortaya çıkardığını söyledi.
Ankara Masası
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 19:11
Murat Ilıkan'dan ortak çalışma çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Haziran ayı Meclis Toplantısı'nda söz alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, il genelinde yaşanan sel felaketlerinin bir kez daha ortak akılla çalışması gerekliliğini ortaya çıkardığını söyledi.

Ankara'da son dönemde sağanak yağışların sele neden olmaya başladığını aktaran Ilıkan, artık risk odaklı bir yönetim anlayışının baz alınması gerektiğine vurgu yaptı.

" Eşgüdüm bir ortak akıl inşasıdır"

Bunun birinci şartının eşgüdüm olduğunun altını çizen Ilıkan "Bu senin işin, benim işim değil, hepimizin işi. Hepimizin görevleri vatandaş olarak sorumluluklarımız var. Bu saatten sonra ayrıştırıcı bir dille değil de eşgüdüm halinde çalışmak gerekir. Eşgüdüm bir ortak akıl inşasıdır.O yüzden sizden ve büyükşehir belediye başkanından da ricam budur" dedi.

Ilıkan sözlerine şöyle devam etti;

Bu eşgüdüm mantığını, birlikte yönetim mantığını, aile olma mantığını birbirimizle beraber bir şeyler paylaşma mantığını yönetimimize yerleştirmemiz gerekiyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1574553/murat-ilikandan-ortak-calisma-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.