Kılıçdaroğlu,"Her şeyleri skandal, ciddiye alınacak bir tarafları yok"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ÖTV ile ilgili sözlerine cevap verdi.
Onur Çetinkaya
|
12 Ağustos 2022, Cuma - 14:22
 Kılıçdaroğlu,"Her şeyleri skandal, ciddiye alınacak bir tarafları yok"

Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Temmuz’da sosyal medya hesabından ÖTV ile ilgili indirim vaadinde bulunmuştu. 

CHP lideri, '' Birkaç ay araç almayı ertelerseniz, Bay Kemal olarak sözümdür, İkinci el araba parasına, sıfır araba aldıracağım sizlere'' ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise geçtiğimiz günlerde katıldığı bir toplantıda Özel Tüketim Vergisi'ne ilişkin konuşmasında,''ÖTV artırımına mı gitsek' dedik genel başkan (Kemal Kılıçdaroğlu) yanlış anlamış bizi; yanlış dinlemiş. ‘ÖTV indirilecek’ dedi. ‘ÖTV indirilecek’ deyince de millet araba almamaya başladı. Almamaya da devam etsin'' sözlerini söylemişti.

Kılıçdaroğlu'ndan Nebati'ye ÖTV cevabı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya
hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ÖTV ile ilgili sözlerine cevap verdi.

 ''Her şeyleri skandal, ciddiye alınacak bir tarafları yok''

Kılıçdaroğlu,'' Sevgili halkım, bunların Saraydan atanma bakanı “biz ÖTV’yi artıracaktık, Kılıçdaroğlu konuştu” demiş. Söz verdim, seçimden sonra ÖTV indirilecek. İkinci el fiyatına yeni araba alacaksınız. Bunların atanmışlarına gelince, her şeyleri skandal, ciddiye alınacak bir tarafları yok.'' dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1709667/kilicdarogluher-seyleri-skandal-ciddiye-alinacak-bir-taraflari-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.