Şarkıcı Gülşen tahliye edildi

İmam hatiplilere yönelik sözlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Gülşen'in itirazı kabul edildi. Gülşen, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gülşen'e ev hapsi verildiği öğrenildi.
Ankara Masası
|
29 Ağustos 2022, Pazartesi - 13:20
Şarkıcı Gülşen tahliye edildi

Konser sırasında imam hatiplilere yönelik sözlerinin ardından hakkında soruşturma açılan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Gülşen'in itirazı kabul edildi.

Gülşen, bugün görülen davada adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  Gülşen'e ev hapsi verildiği öğrenildi.

Gülşen tutuklu bulunduğu cezaevinde çıktı.

Gülşen'in ifadesi

Suçlamayı kabul etmeyen Gülşen, savcılığa verdiği ifadesinde, olaya konu sözlerin 30 Nisan 2022'de Ataşehir konserinde geçtiğini belirterek, "Ben 25 yıllık sanatçıyım. Müzisyen çalışma arkadaşlarım var. Bu grupla birlikte konserlerde sahne alırım. Kadromda klavye müzisyeni olarak yer alan Miraç isimli arkadaşımın lakabı 'imam'dır. Ayrıca arkadaşlarla kendi aramızda 'aptal, salak, sapık' olarak şakalaşırız. Talihsizlik olarak bu iki kelime bir araya gelmiştir.

Arkadaşımız imam hatipte okumamıştır. Grupta tüm arkadaşlarımın lakabı mevcuttur. Bu konuşma, bu diyalog, konserin hatırlamadığım bir aşamasında, muhtemelen bir şarkı arasında Miraç ile aramızda geçen bir konuşmadır. Orkestrama, 'Beni seyircilerimin arasına omuzlarınızda taşıyın' demem üzerine, bana orkestra arasından 'Seni imam taşısın' şeklinde cevap gelince bahse konu konuşma Miraç ile aramızda geçmiştir. Bu konuşma, konsere gelenlere ya da medyaya hitaben yaptığım bir konuşma değildir'' şeklinde konuştu.

Ne olmuştu?

İstanbul'da sahne alan şarkıcı Gülşen'in "İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" sözlerinin sosyal medyaya düşmesinin ardından hakkında soruşturma başlatıldı. Gülşen, sözlerine ilişkin özür dilese de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1742751/sarkici-gulsen-tahliye-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.