BBP lideri Mustafa Destici'den Kılıçdaroğlu ve Babacan'a eleştiri

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bugün Türkiye’yi kurtaracağım diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçmişte SGK’yı batırdığını belirterek, “Ama şimdi parayı bulmuş. Hem de nereden? Sömürgeciliğin beşiği olan İngiltere’den. Sen İngiltere’den bulsan bulsan kara para bulursun, sanal para bulursun ya da sahte para oyuncak para bulursun” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
07 Kasım 2022, Pazartesi - 09:13
BBP lideri Mustafa Destici'den Kılıçdaroğlu ve Babacan'a eleştiri

Mustafa Destici, Malatya İl Başkanlığı’nın düzenlediği Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar Buluşmasına katıldı.

" Sen İngiltere’den bulsan bulsan kara para bulursun, sanal para bulursun ya da sahte para oyuncak para bulursun"

Buradaki konuşmasında Londra’dan temiz para bulduğunu açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Destici, “Bugün Türkiye’yi kurtaracağım diyen Süpermen SGK’yı batırdı. Ama şimdi parayı bulmuş. Hem de nereden? Sömürgeciliğin beşiği olan, dünyadaki hemen hemen bütün coğrafyaları sömürmüş, oradaki masum insanların varlıklarına, o devletlerin topraklarındaki bütün hazineleri iliğine kadar sömürmüş İngiltere’den Türkiye’ye temiz para getirecekmiş. İngiltere’de temiz para arıyor. Sen İngiltere’den bulsan bulsan kara para bulursun, sanal para bulursun ya da sahte para oyuncak para bulursun. Başka para bulamazsın. Onu da şimdi çocuklar bile kabul etmiyor. Sen helal, temiz para arıyorsan gel memlekete, Malatya’ya gel, Erzurum’a gel,  Trabzon’a gel, Afyon’a gel, Adana’ya gel, Mersin’e gel. Bu insanlar nasıl temiz helal para kazanıyor bunu gör. Ya İngiltere, Amerika, Almanya Türkiye’ye temiz para verir mi? Türkiye’ye menfaatleri olmadan yatırım yapar mı?” dedi.

"Bu ülke bu kadar borçluysa bunun en büyük müsebbibi Kemal Kılıçdaroğlu’nun masa arkadaşı olan Ali Babacan’dır"

Destici, Türkiye’nin dış borç yükünün büyük kısmının şimdi DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ekonomiden sorumlu bakan olduğu dönemde yapıldığını da belirtti.

Mustafa Destici şöyle devam etti:

“Zaten bu ülke bu kadar borçluysa bunun en büyük müsebbibi Kemal Kılıçdaroğlu’nun masa arkadaşı olan Ali Babacan’dır. Bu ülkenin bugün 455 milyar dolar dış borcu varsa bunun 270 milyar doları Ali Babacan’ın döneminde yapılmıştır. Türkiye’yi borçlandırdılar yetmedi 63 milyar dolar da beyefendinin döneminde özelleştirme yapıldı. Yani 330 milyar dolar. Onun ekonominin başında olduğu 10-12 yıl içinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu kadar borçlandırıldı. Mal varlıkları satıldı. O zaman özelleştirmeyi savundular. Dolayısıyla bu işin müsebbibi olanlar bu problemin çözümü olamaz değerli arkadaşlarım.31 07 Çözüm nerede? Çözüm sizde. Çözüm nerede? Sizin içinizden çıkmış, sizin gibi düşünen, sizin gibi inanan, devleti milleti ülkeyi önceleyen evlatlarınızda.  Bizlerde. Cumhur İttifakında.”

"Çözüm sürecinden daha baskın bir süreci yaşatacaklar. Bunu bekliyorlar"

Terör örgütü PKK taraftarları ve uzantısı HDP’nin sempatizanlarının pusuya yatıp 2023 seçimlerini beklediğine de işaret eden Destici şunları söyledi:

“Bunların resmi olmasa da fiili ittifak ettikleri CHP liderliğindeki altılı masa seçimi kazanacak ve kayyum atanan belediyeler tekrar bunlara verilecek o yetmeyecek bütün o illerdeki o bölgelerdeki kamu kuruluşlarının başına onların dediği insanlar getirilecek hem iş dünyasını hem kamuyu hem belediyeleri kendi kontrollerine alarak tam bir hakimiyet kuracaklar. Yani çözüm sürecinden daha baskın bir süreci yaşatacaklar. Bunu bekliyorlar. Devletin yanında olan ülkenin bütünlüğünün yanında olan milletin istiklali ve istikbalinin yanında olan ay yıldızlı al bayrağın altında bir ve beraber yaşama iradesi ortaya koyan, benim o bölgede yaşayan kardeşlerim Kürt kardeşlerim de bir endişe içindeler. Acaba böyle bir şey olabilir mi? Acaba tekrar böyle bir şey başımıza gelebilir mi? Onlar da böyle bir endişe taşıyorlar. Bu endişeyi taşıtmamak için ve o PKK’lıların, HDP’lilerin ve onların destekçilerinin heveslerini kursaklarında bırakmak için çok çalışacağız ve 2023 hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hem de milletvekilliği seçimlerini Cumhur İttifakı lehinde zaferle bitireceğiz. Buna mecburuz”

"2023 sıradan bir seçim değil"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 2023’ün sıradan bir seçim değil olmadığının altını çizerek, “Terör örgütleriyle terör örgütlerinin arkasındaki emperyalistlerle ve onların işbirlikçileri ya da onlara kanmış olan gafillerle Türk devletinin bekasını Türk milletinin istiklalinin ve istikbalini ve ülkenin bütünlüğünü, milletin refahını ülkenin gelişmesini, ihracatın, yatırımın, üretimin, istihdamın artmasını isteyen sizlerin mücadelesidir” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1914028/bbp-lideri-mustafa-desticiden-kilicdaroglu-ve-babacana-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.