Depremzede çocuklarla buluşan Aleyna Tilki ve Sefo'dan iç ısıtan görüntüler

Tarihin en büyük felaketinin ardından Hatay'daki çadır kente giden Aleyna Tilki ve Sefo, depremzede çocuklarla buluşup oyun oynadı. O anları sosyal medyada paylaşırlarken Sefo'nun yaptığı bir paylaşım dikkatlerden kaçmadı. Tuana adlı minik kızın Sefo'nun saçını sevdiği anlar sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni aldı.
Büşra Bayrak
|
18 Şubat 2023, Cumartesi - 11:35
Depremzede çocuklarla buluşan Aleyna Tilki ve Sefo'dan iç ısıtan görüntüler

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkıma sebep oldu. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği felakette depremzedeler için tüm Türkiye tek yürek oldu.

10 ilde büyük yıkıma sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ünlüler de seferber oldu.

Sefo ile Aleyna Tilki Hatay'da çadır kentte kalan çocukları ziyaret etti. 

Depremzede çocuklarla çeşitli oyunlar oynayıp onlara moral verdiler.  O anları sosyal medyada paylaşan Aleyna Tilki ile Sefo büyük taktir topladı. 

Minik Tuana ile Sefo'nun duygu dolu anları

Öte yandan Sefo'nun Tuana adlı minik bir kızla yaptığı paylaşım ise duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Çadırdaki çocuklara kitap okumak isteyen Sefo bir anda yanında oturan Tuana adlı küçük kızın saçını sevmeye başladığını fark etti. Duygu dolu gözlerle Sefo'nun saçını seven küçük Tuana, Sefo'yu çok sevdiğini söyledi. 

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Sefo," Çadır kentte çocuklarla buluştuk, hiçbir şey olmamış gibi güldük eğlendik fakat Tuana bana beklemediğim bir anda bana öyle bir şey yaşattı ki bunu tarif edemem. çok güzelsiniz çocuklar." dedi. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2070092/depremzede-cocuklarla-bulusan-aleyna-tilki-ve-sefodan-ic-isitan-goruntuler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.