Saadet Partisi önünde kalabalık artıyor

Millet İttifakı toplantısı Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde başladı. Genel merkez önünde büyük bir kalabalık toplandı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanması bekleniyor.
Onur Çetinkaya
|
06 Mart 2023, Pazartesi - 17:39
Saadet Partisi önünde kalabalık artıyor

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 3 Mart Cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını veto ederek masadan ayrılmıştı.

Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a adaylık çağrısında bulunmuştu.

Üçlü görüşme gerçekleşti 

İmamoğlu ve Mansur Yavaş bugün İYİ Parti Genel Merkezinde Akşener ile görüştü.

Toplantının ardından Akşener'in iki belediye başkanının cumhurbaşkanı yardımcısı olması halinde masaya geri döneceği açıklandı. 

Daha sonra ise  Akşener, Kılıçdaroğlu ve iki belediye başkanı ile görüştü. Bu görüşmeden sonra saat 16.00'da başlayan Millet İttifakı'nın toplantısına Akşener de katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tekrar masaya dönmesinin ardından Saadet Partisi ev sahipliğinde gerçekleşen Millet İttifakı toplantısı tam kadro başladı.

Genel merkez önünde kalabalık artıyor

Toplantı sürerken Saadet Partisi Genel Merkezi önünde büyük bir kalabalık toplandı.

Toplantının sona ermesinin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun bir açıklama yapması ve ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığını duyurması bekleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074192/saadet-partisi-onunde-kalabalik-artiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.