Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Taceddin Dergahı’ndaki kabri başında andı

BBP Lideri Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nu şehadetinin 14. yıl dönümünde Taceddin Dergahı’ndaki kabri başında andı.
Ecem Çetin
|
25 Mart 2023, Cumartesi - 14:53
Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Taceddin Dergahı’ndaki kabri başında andı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, şehadetinin 14. yıl dönümünde anılıyor. 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partililer ve Alperenlerle beraber Yazıcıoğlu'nu  Taceddin Dergahı’ndaki kabri başında andı. 

Anma programında Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Destici, "Bugün, bundan 14 sene önce şehadet şerbetini içen kurucu liderimiz şehit Muhsin başkanımızın şehadetinin seneyi devriyesinde kabri başındayız. Öncelikle şehit liderimiz Muhsin başkanımızın onunla birlikte şehadete yürüyen Erhan Üstündağ, İsmail Güneş, Murat Çetinkaya, Yüksel Yancı ve pilot  Kaya İstektepe'yi rahmetle ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. " dedi.

"Muhsin Yazıcıoğlu, bizim din kardeşimiz, ağabeyimizdi"

Mustafa Destici, şunları söyledi; 

"Bizler, Muhsin Yazıcıoğlu'nun sadece partisinin ya da ocağının üyeleri değiliz. Bizler,  Muhsin Yazıcıoğlu'nun kardeşleriydik. Bizler,  Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşlarıydık. Bizler,  Muhsin Yazıcıoğlu'nun aile fertleriydik.  Muhsin Yazıcıoğlu'da bizim sadece liderimiz ya da genel başkanımız değildi. Bizim din kardeşimiz, ağabeyimiz,  bizim yol başcımız, dava arkadaşımız ve burada bulunan ya da bulunmayan yüzbinlerce, milyonlarca Alperenin, Büyük Birlik Partilinin, Türk milliyetçisinin ve ülkücünün aile ferdiydi. Onun için bizim acımız hiç dinmiyor, bunun için bizim hüznümüz hep devam ediyor." 

"Biz, onun dava arkadaşları olmaktan, onun kardeşleri olmaktan mutluyuz, bahtiyarız"

"Muhsin Yazıcıoğlu, emrolunduğu gibi dosdoğru bir adamdı. Allah, rahmetiyle muamele etsin. Biz, onun dava arkadaşları olmaktan, onun kardeşleri olmaktan mutluyuz, bahtiyarız ve onu elbette ki bende özlüyorum, arkadaşlarımızda özlüyor. Biliyoruz ki kişi sevdiği ile beraberdir. İnşallah, Allah katında, ahiret hayatında buluşacağız."

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü

25 Mart 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopter, Yozgat'ın Yerköy ilçesine giderken Göksun ilçesi kırsalında düştü. Bölgede yapılan arama çalışmaları sonrasında Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin cansız bedeni, Keş Dağı Kurudere Kanlıçukur mevkisinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076462/mustafa-destici-muhsin-yazicioglunu-taceddin-dergahindaki-kabri-basinda-andi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.