Sarıgül: İYİ Parti’ye atılan kurşun AK Parti’ye atılmıştır

TDP (Türkiye Değişim Partisi) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den İYİ Parti’ye "geçmiş olsun" ziyareti.
Mevlüt Peker
|
31 Mart 2023, Cuma - 23:40
Sarıgül: İYİ Parti’ye atılan kurşun AK Parti’ye atılmıştır

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bina camına kurşun isabet eden İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına gelerek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul ili Zeytinburnu ilçesindeki parti binasında yapılan ziyaret sonrası habercilere verdiği beyanatta, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin demokrasi bayramı olacağının altını çizdi.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde vatandaşların düşüncelerini ve görüşlerini sandığa aktaracaklarını, bu işin sonunda da herkesin sandığa saygı duyması gerektiğini kaydeden Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bugün seçimlerin arifesinde İYİ Parti’ye sıkılan merminin Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AK Parti) sıkıldığını, Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) sıkıldığını, Türkiye Değişim Partisi’ne sıkıldığını; bu tip olayları hiçbir şekilde hoş karşılamadıklarını, bu tip olayları gerçekleştirenlerin mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğini kaydetti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077209/sarigul-iyi-partiye-atilan-kursun-ak-partiye-atilmistir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.