Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Haluk Bayraktar'a 'Atatürk Havalimanı' yanıtı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Haluk Bayraktar'a yanıt verdi.
Ecem Çetin
|
28 Nisan 2023, Cuma - 10:07
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Haluk Bayraktar'a 'Atatürk Havalimanı' yanıtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün sosyal medya hesabından "Atatürk Havalimanı" başlıklı yeni bir video yayınladı.

Atatürk Havalimanı'nı havacılık ve uzay çalışmalarının merkezi haline getireceklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Merkezin kurulması ve geliştirilmesi için, başarıları dünyaca tanınan Eren Özmen ve Fatih Özmen'le yapacağız. Kendileriyle konuştum ve bunu yapmaya davet ettim" ifadelerini kullandı. 

Bu paylaşımın ardından BAYKAR'ın CEO'su Haluk Bayraktar, sosyal medya hesabından CHP liderine tepki gösterdi. 

"Zihniyet hiç değişmemiş"

Bayraktar, şu ifadeleri kullandı,;

" Milyondan fazla gencin yarıştığı, dünyanın en iyisi Milli Teknoloji Projelerinin sergilendiği TEKNOFEST’e ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı’nı ABD’li bir şirkete verme fikri… Halen “en iyisini” Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek… Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş."

"Bir partinin seçim propagandası olmak size yakışmaz"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu paylaşımı alıntılayarak yanıt verdi. 

Kılıçdaroğlu, "Bu kadar siyasallaşmayın Sevgili Haluk Bey. Siz ailece bizim için çok değerlisiniz. Bir partinin seçim propagandası olmak size yakışmaz. İstikbalde başarılı bütün Türk girişimcilerimize yer var. Uzay hepinize yetecek kadar geniş." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080289/kemal-kilicdaroglundan-haluk-bayraktara-ataturk-havalimani-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.