CHP’li vekilden Özcan’a çağrı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın Halk Ekmek ile ilgili iddialarını yargıya taşıyıp Hakan Han Özcan’ı da tanık gösterdi. Hakan Han Özcan’a seslenen CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Mamak Belediyesi ile ilgili iddiaları da savcılığa taşımasını isteyerek, “Bu konuların hepsini birlikte takip edelim” dedi.
Mevlüt Peker
|
01 Eylül 2023, Cuma - 19:31
CHP’li vekilden Özcan’a çağrı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın Halk Ekmek ile ilgili iddialarını savcılığa taşıyıp Hakan Han Özcan’ı da tanık olarak göstermiş, AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan da sosyal medya platformu X’teki @hakanhanozcan onaylı hesabından, Mansur Yavaş’a, “Ankaralı’nın hakkını, hukukunu korumak ve cebinden çıkan her kuruşun hesabını sormak benim için şereftir. Biz burada olduğumuz sürece Ankaralı sahipsiz değil, hiç endişeniz olmasın @mansuryavas06 iddialarımın arkasındayım, belgelerimle birlikte tanık olarak orada olacağım.” demişti.

Olaya müdahil olan CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın paylaşımını alıntılayarak bir çağrıda bulundu. Sosyal medya platformu X’teki @AKDOGANumut hesabından açıklama yapan Umut Akdoğan’ın hedefinde Mamak Belediyesi vardı.

Umut Akdoğan, Hakan Han Özcan’a şu çağrıda bulundu:

Sn. @hakanhanozcan. Ben hukukçuyum. Halk Ekmek ile ilgili iddialarınız üzerine Sn. @mansuryavas06 Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip ve konuyu savcılığa taşıyıp sizi tanık göstermiş. Sizin partinize yakınlığıyla bilinen bir isim geçtiğimiz günlerde "Mamak Belediyesi’nde arsalar 100 milyonluk ranta yürütülüyor”, “Benzinlik ruhsatı ile ilgili ‘cukka’ iddiası var.”, “Belediyenin 'Gönül Çarşısı'nın, ‘Vurgun Çarşısı'na dönüştüğü iması ile istifa edenler var" demişti. Bu konuyu da sizin savcılığa vermeniz çok şık bir davranış olmaz mı? Aynı hassasiyeti sizlerden de bekliyoruz. Gelin siz il başkanı olarak, ben milletvekili olarak, bu konuların hepsini birlikte takip edelim.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2097052/chpli-vekilden-ozcana-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.