CHP’li Umut Akdoğan’dan değişim tartışmalarına ilişkin açıklama!

Umut Akdoğan CHP'deki değişim tartışmalarına ilişkin, "Biz CHP’yi değiştirtiriz, CHP’yi sana değiştirtmezler bu tartışma böyle yapılmaz. Bu tartışma kongrelerde, kurultayda yapılır. CHP örgütünün iradesine sekte vurmamak lazım. Değişim hayatın kendisidir" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
12 Eylül 2023, Salı - 13:51
CHP’li Umut Akdoğan’dan değişim tartışmalarına ilişkin açıklama!

Ankara Masası Gündem Özel yayının konuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Umut Akdoğan oldu. 

Akdoğan, 28 Mayıs genel seçimlerinden sonra partide başlayan değişim tartışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Umut Akdoğan, şunları söyledi; 

"Cumhuriyet Halk Partisi yeni bir çıkış yolu bulacaktır"

“Yüzde 25’lik bir cam tavanı kırmamız gerektiğini düşünüyorum. Ancak bunun tartışılacağı en önemli yerlerin Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongreleri ve kurultayı olarak görüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi yeni bir çıkış yolu ve yerel seçimlere bir hazırlık yolunu kendi içerisinde bulacaktır.

"Değişim hayatın kendisidir"

Bir televizyonda bir gazetecinin Ekrem İmamoğlu ile ilgili söylediği sözlere ilişkin Akdoğan, “Biz CHP’yi değiştirtiriz, CHP’yi sana değiştirtmezler bu tartışma böyle yapılmaz. Bu tartışma kongrelerde, kurultayda yapılır. İnsanlar, delegeler, örgütler gelir oyunu kullanırlar. Bunun böyle yapılması bu seferde Cumhuriyet Halk Partisi’ni örseler. Genel başkanımız böyle yapıyor, şöyle istiyor deyip genel başkanımızı da yanlış tanıtmamak, anlatmamak lazım. Ben gelirim değiştiririm, vururum, kırarım diyerek CHP örgütünün iradesine sekte vurmamak lazım. Bakın buradaki temel mesele şudur; Değişim hayatın kendisidir. Değişmediğiniz zaman yaşamı yakalama şansınız bir defa ortadan kalkar.“ ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098661/chpli-umut-akdogandan-degisim-tartismalarina-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.