Pursaklar’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Buluşması

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Pursaklar'da görev yapan din görevlileri ile kahvaltıda bir araya geldi.
Barış Yılmaz
|
05 Ekim 2023, Perşembe - 13:50
Pursaklar’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Buluşması

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,  Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle vatandaşlara rehberlik etmek ve manevi ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışan imam, müezzin ve din görevlileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Din görevlileri ile gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Ertuğrul Çetin'in yanı sıra İlçe Müftüsü Nihat Sevil, Belediye Başkan yardımcıları, cami dernek başkanları ve birim müdürleri katılım sağladı.

‘‘Camiler ve din görevlileri toplumun temelinde ve merkezinde bulunmaktadır’’

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "İlçe Müftümüz Nihat Sevil ile birlikte Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile ilçemizdeki din görevlileri ve Cami Dernek Başkanları ile bir araya geldik. Camiler ve din görevlileri toplumun temelinde ve merkezinde bulunmaktadır. Camiler, toplumumuzun kalbinde yer alan kutsal mekânların başında gelir. Camilerimiz, birliğin sembolü olan yegane mekandır." 

"Kendilerini, milletimizin dini ve manevi hayatına hizmete adayan din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı ayrı ayrı kutluyorum. Bugünkü kahvaltı programımıza teşrif eden din görevlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.



http://www.ankaramasasi.com/haber/2103478/pursaklarda-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-bulusmasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.