Teoman can güvenliğinden korkuyor

Teoman, takıntılı hayran tacizine maruz kaldı. Sanatçı, ev adresini öğrenen hayranı Aysun A.'yı savcılığa verdi.
Ankara Masası
|
07 Ekim 2023, Cumartesi - 13:29
Teoman can güvenliğinden korkuyor

Ünlü rock sanatçısı Teoman, saplantılı hayranı Aysun A. hakkında İstanbul Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Savcılığa verilen dilekçeye göre Aysun A., Teoman'a eski adı Twitter yeni adı X üzerinden taciz boyutunda mesajlar yazıyordu ve soy ismini Teoman'ın soy ismi olan 'Yakupoğlu'nu kullanıyordu.

"Cumartesi geleceğim, evde ol"

Sosyal medya hesabından Teoman'ın içeriklerinin altına yorum yazan Aysun A.   “Cumartesi geleceğim, evde ol”, “Canım seni görmek istiyor” şeklinde yorumlar yazdı.

"Aysun. A.'nın davranışı taciz boyutunda"

Teoman'ın Avukatı Barış Berberoğlu şikayet dilekçesinde Aysun. A.'nın sağlıklı bir ruh halinde olmadığını iddia etti.

Berberoğlu savcılığa vermiş ifade şu şekildedir:  “Aysun A. müvekkil ile hayalinde kurduğu bir dünyada yaşamaktadır. Ancak bu durum, müvekkile ve çevresine ciddi zararlar vermektedir. Şüpheli, müvekkilin adresine yakın olan kafe ve bakkal gibi yerlerde görülmüş, müvekkili beklediğini beyan etmiştir. Şüpheli, ısrarlı ve planlı şekilde müvekkilin huzur ve sükununu bozmuştur. Müvekkili ısrarlı takip eden Aysun A.’nın bu davranışı taciz boyutuna ulaşmıştır. Müvekkil, dışarıya çıktığında sürekli Aysun A. ile karşılaşma korkusu içinde yaşamaktadır. Sürekli izlenildiği düşüncesine giren müvekkil, can güvenliğinden ciddi derecede endişe duymaktadır. Bu nedenle Aysun A.’dan şikâyetçiyiz”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103782/teoman-can-guvenliginden-korkuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.