İYİ Parti sözcüsü ile Hulki Cevizoğlu arasında gerginlik

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Gazeteci Hulki Cevizoğlu üzerinden FETÖ örneği vermek isteyince beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.
Ankara Masası
|
20 Ekim 2020, Salı - 22:10
İYİ Parti sözcüsü ile Hulki Cevizoğlu arasında gerginlik
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile Gazeteci Hulki Cevizoğlu arasında canlı yayında gergin anlar yaşandı.

Uğur Poyraz, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında FETÖ'cü imasında bulunmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Poyraz, konuşması sırasında program konuklarından Hulki Cevizoğlu üzerinden FETÖ örneği vermek isteyince beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı.

"Hepsi de cemaate 50 bin lira yardım yaptılar"

Poyraz, herkese FETÖ'cü iftirası atılabileceğini ifade ederken "Burada Sayın Özdağ'ın açıklamaları ve Özdağ'ın açıklamaları üzerine yapılan yorumlarda, Sayın Özdağ'ın Enver Altaylı'yla Mümtazer Türköne ile çok daha irtibatlı ve iktisatlı olduğu anlamı ortaya çıkıyor. Biz şimdi Özdağ'ın FETÖ'cü olduğunu mu iddia ediyoruz. Böyle bir mantığın böyle bir hukukun Türk siyasetinde yeri olabilir mi? O zaman bende şimdi söylüyorum şu anda canlı yayında ekranlarda tüm konuklarınız ömrünü bu konuya adamış Hulki Cevizoğlu dahil, bunların hepsi cemaat sohbetlerine gidiyordu. Hepsi de cemaate 50 bin lira yardım yaptılar. "diye konuştu.


"Böyle bir dengesiz konuşma olabilir mi?"

Kendisi üzerinden verilen bu örneğe oldukça sert karşılık veren Cevizoğlu "Bu ne biçim laflar. Bir partinin genel sekreterinin konuştuğu düzeye bakın. Kendinizden örnek verin. Kim cemaat toplantısına gidiyormuş şu anda stüdyoda. Böyle anlatmayın, ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edeceksiniz. Öyle örnekler vermeyin, burası mahkeme değil avukatçılık oynamayın. Genel sekreterliğinizi yapın İYİ Parti hakkındaki iddialara cevap verin. Böyle bir dengesiz konuşma olabilir mi? Benim üzerinden kötü örnek veremezsiniz. Ne kadar ayıp bir şey." ifadelerini kullandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/275528/iyi-parti-sozcusu-ile-hulki-cevizoglu-arasinda-gerginlik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.