Murat Köse, ABB meclisinde yaşananlarla ilgili konuştu.

Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, meclis toplantısında yaşanan gerginlik hakkında konuştu. Meclis kürsüsüne çıkan Köse sözlerine Arif Nihat Asya'nın Dua şiirini okuyarak başladı.
Ankara Masası
|
09 Aralık 2020, Çarşamba - 12:00
Murat Köse, ABB meclisinde yaşananlarla ilgili konuştu.
Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB meclisinin Aralık ayı 2. birleşimde konuştu. Köse'nin gündeminde 1. birleşimde yaşanan gerginlik vardı. 



"Gerçeklerin farkında değiller"

Sözlerine Arif Nihat Asya'nın Dua şiirindeki “Biz kısık sesleriz. Minareleri sen ezansız bırakma Allahım” ifadeleri ile başlayan Köse, "Toplantıdan sonra yalan haberleri gördük. İftiraları gördük. Yolsuzlukları söylerken güya AK Parti ve MHP grupları dışarıya çıkmış. Ne büyük yalan. Bu haberleri yapanların ne büyük yalanlar kurguladığını burada tüm meclis üyelerine tüm Ankaralılara ifade etmek isterim. Kendileri çalıyor kendileri oynuyorlar. Sanal dünyalarda bu işleri yaparken gerçeklerin farkında değiller." dedi.


"O günkü şov bitti"

Köse şu şekilde devam etti: O günkü şov bitti şimdi artık gerçekler. Sayın Başkan da gösterisini yaptı, eteğindeki taşları döktü. Varsa söyleyeceği bir şey yine söylesin. Eskiyle geçen yüz yılla ilgili ne varsa söylesin. Söylesin ki biz engel olmuş gibi bir düşünceye kapılmasın.
http://www.ankaramasasi.com/haber/431086/murat-kose-abb-meclisinde-yasananlarla-ilgili-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.