ABB internet hattı için kepçe göndermedi mi?

ABB Meclis Üyesi Hikmet Özbek, Evren'de internet hattının çocuklara ulaştırılması için gereken kepçenin Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilmediğini söyledi
Ankara Masası
|
10 Aralık 2020, Perşembe - 20:10
ABB internet hattı için kepçe göndermedi mi?

Pandemi döneminde uzaktan eğitim alan öğrencilerin mağdur olmaması için Ankara’nın köylerine internet ulaştıran Ankara Büyükşehir Belediyesi hakkında Ak Parti Evren Belediye Meclis Üyesi Hikmet Özbek, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Özbek,  Evren ilçesi Demirayak Mahallesi’ne gönderilen interneti iki köye ulaştıracak hattı çekmek için ABB’den defalarca kepçe istenmesine rağmen gönderilmediğini söyledi.

Hat çekimi için Evren Belediyesinden bir kepçenin gönderildiğini belirten Özbek, bu kez de Alt Yapı Koordinasyon Merkezi’nin(AYKOME) kaçak kazı yapıldığı gerekçesiyle müdahale ettiğini ifade etti.

"Bu bence çok ayıp bir şey"

Yaşananları Meclis toplantısında dile getiren Özberk “Bugün Evren ilçesinin Demirayak Mahallesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların uzaktan eğitimi için internet gönderildi. Fakat internetin geçtiği iki köy arasında bir hat oluşmuştu. Bu hattı çektirmek için mahalle muhtarı fen işleri şefine 3-4 defa telefon ederek kepçe istediği halde, hattı açtırıp kablo çektirebilmek için Türktelekom’a, maalesef Kazım Bey denen bir arkadaşımız var kepçe göndermedi.  Evren Belediyesine intikal etti. Biz de kepçeyi gönderdik.  630 metrelik bir hat çektik. Ama ne yazık ki hemen AYKOME’ye haber verilmiş AYKOME Evren Belediyesi kaçak kazı yapıyor diye bugün saat 11.00’da ekip gönderiyor ve yapılan hizmeti durdurmaya çalışıyor. Bu bence çok ayıp bir şey.” Diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/433150/abb-internet-hatti-icin-kepce-gondermedi-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.