Başkan Köse canlı yayında soruları yanıtladı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse canlı yayında vatandaşların sorularını yanıtladı.
Zeliha Demirci
|
19 Aralık 2020, Cumartesi - 18:30
Başkan Köse canlı yayında soruları yanıtladı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, belediyenin YouTube sayfasında gerçekleştirdiği canlı yayında vatandaşların sorularını yanıtladı. Başkan Köse, sosyal medya üzerinden Mamaklılar’ın yönelttiği, kentsel dönüşümden, parklara; pazar yerlerinden, türbelere kadar tüm sorulara tek tek cevap verdi.

"Büyükşehir bugüne kadar Mamak Belediyesi’ne bir kuruş para aktarmadı"

Köse, bir vatandaşın Bostancık Mahallesi’ndeki asfalt çalışmasını sormasının üzerine; “Gücümüz çerçevesinde tüm sokak ve caddeleri asfaltlıyoruz. Ancak bir yerde kazı çalışması yapılıyorsa, yapılmadan önce burayla ilgili kazı bedeli kanun gereği Büyükşehir’e yatırılıyor. Büyükşehir’in gelip bu asfaltı yapması ya da bize asfalt vermesi lazım ya da parasını vermesi lazım. Büyükşehir bugüne kadar Mamak Belediyesi’ne bir kuruş para aktarmadı. Maalesef 40 milyonu geçecek şekilde şu anda Büyükşehir’den alacağımız var. Maalesef Büyükşehir Mamaklı’nın hakkını bu anlamda vermemekte ısrar ediyor. Biz Büyükşehir’in hassas davranıp kazı parası aldığı yerlerin asfaltını yapmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Köse, vatandaşların sosyal medya aracılığıyla ilettiği her sorulara cevap vereceğinin altını çizerek, “Sizin derdiniz bizim derdimiz” mesajıyla yayını sonlandırdı.

 Yayının tamamını linke tıklayarak izleyebilirsiniz: YouTube

http://www.ankaramasasi.com/haber/460376/baskan-kose-canli-yayinda-sorulari-yanitladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.