İbrahim Halil Oral'dan Gölbaşı Şehir Geçişi teşekkürü

Bütçe görüşmeleri sırasında Gölbaşı Şehir Geçişi'nin planlanan tarihten önce bitmeyeceğini savunan İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, projenin tamamlanmasıyla teşekkür etti. İYİ Partili Oral, "Konuşmamız fayda etmiş demek ki" dedi.
Ankara Masası
|
28 Aralık 2020, Pazartesi - 16:38
İbrahim Halil Oral'dan Gölbaşı Şehir Geçişi teşekkürü
TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmeleri sırasında Gölbaşı Şehir Geçişi'nin bakanlığın verdiği tarihten önce tamamlanamayacağını savunan İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, projenin hizmete açıklaması ardından teşekkür etti.

"Geç de olsa Gölbaşı halkına kazandırılan yapı için teşekkür ederiz"

  İYİ Partili Oral, sosyal medya hesabından paylaştığı göndermeli mesajında "2015’te protokolü yapılan Gölbaşı Şehir Geçişi’ni 5 yılda tamamlayabildiğiniz için tebrik ediyorum. Umarım yaya üst geçitleri ve üst yolun bağlantılarını da tamamlarsınız. Geç de olsa Gölbaşı halkına kazandırılan yapı için teşekkür ederiz. Konuşmamız fayda etmiş demek ki." ifadelerini kullandı. 

"Bizi haksız çıkarmak için belki onları da tamamlarsınız" 

İYİ Partili vekil, bir başka mesajında ise AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız'ı etiketleyerek  "Bizi haksız çıkarmak için belki onları da tamamlarsınız değerli AK Partili dostlar." diyerek bütçe görüşmelerindeki konuşmasından bir bölüm paylaştı. 



http://www.ankaramasasi.com/haber/475342/ibrahim-halil-oraldan-golbasi-sehir-gecisi-tesekkuru
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.