Şanlıurfa'da korkunç kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı. Ölen sürücünün geçen yıl aynı otomobille Gaziantep’te hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen başka bir araca çarpıştığı ve kazada aynı aileden 4 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.
IHA-20211119AW470035
|
19 Kasım 2021, Cuma - 01:08
Şanlıurfa'da korkunç kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Kaza, gece saatlerinde Birecik-Şanlıurfa karayolunun 5’inci kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Suphi G.’nin kullandığı 63 ZU 482 plakalı  hafif ticari araç ile Abdullah Cengiz’in yönetimindeki 34 BJS 643 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle şarampole devrilen otomobil ikiye bölündü. Kazada sürücülerden Abdullah Cengiz olay yerinde hayatını kaybederken Suphi G., Tekin G., Şahin G. ve Mehmet Cengiz yaralandı.

Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahaleleri ardından Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Cengiz de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Abdullah Cengiz’in geçen yıl aynı otomobille Gaziantep’te hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen başka bir araca çarpıştığı ve kazada diğer otomobilde bulunan aynı aileden 4 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1125119/sanliurfada-korkunc-kaza-2-olu-3-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.