AK Parti'den Ertan Işık ile Hilal Ayık arasında yaşananlara tepki

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclis Toplantısı'nda CHP'li Meclis Üyesi Ertan Işık'ın Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'ın üzerine yürüdüğü görüntülerin ortaya çıkmasının ardından AK Parti Ankara Milletvekilleri Fatih Şahin, Zeynep Yıldız ve Lütfiye Selva Çam'dan açıklamalar geldi.
Ankara Masası
|
18 Nisan 2022, Pazartesi - 13:42
AK Parti'den Ertan Işık ile Hilal Ayık arasında yaşananlara tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Toplantısı Kasım Ayı 16. Birleşimi'nde meydana gelen kavgaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partili (CHP) üyeler arasında itişmelerin yaşandığı görülürken, CHP'li Meclis Üyesi Ertan Işık'ın Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'ın üzerine yürüdüğü anlar kameralara yansıdı.

Ertan Işık ile Hilal Ayık arasında yaşananlara AK Parti Ankara Milletvekilleri Fatih Şahin, Zeynep Yıldız ve Lütfiye Selva Çam sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

"Hadsiz, aciz ve zavallı"

Fatih Şahin " Akyurt Belediye Başkanımız Hilal Ayık’ın üzerine yürüyen bu şehir eşkıyası, CHP’li Meclis Üyesi Ertan Işık. CHP’li Mansur Yavaş’ın avanelerinden, baş tetikçilerinden biri olan bu çirkin, çirkef şahıs gerçekler yüzüne vurulunca bir kadına saldıracak kadar hadsiz, aciz ve zavallı." paylaşımında bulundu.

"CHP’nin ülkeye vaat ettiği seviye bu"

Zeynep Yıldız ise " Dehşet verici. Seçilmiş bir Belediye Başkanına, dahası bir hanımefendiye nezaket sınırlarını fersah fersah aşan bir ifade kullanıyor, ardından üzerine yürüyor. CHP’nin ülkeye vaat ettiği seviye bu.  Bir belediye meclisinde dahi Ali kıran baş kesen pozuna bürünenleri, belediye meclisinin üyesi olduğunu unutup, kendini belediyenin ve Ankara’nın sahibi zannedenleri milletimiz not ediyor." diye yazdı.

" Yazıklar olsun"

Lütfiye Selva Çam da "  Doğruları söyleyen,doğru iş yapan,yaptığı hizmetlerle Akyurtlu hemşehrilerimizin gönlünde taht kuran belediye bşknımz Hilal Ayık'tan çok rahatsızlar.Bir kadının üzerine yürüyecek kadar aciz ve hadsiz CHP belediye meclis üyesi gerçek yüzünü Ankaralılara göstermiş. Yazıklar olsun!!  Görüntülere dikkat edilecek olursa maalesef Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Yavaş Hilal Ayık yanından birşey yokmuş gibi geçerek kendi belediye meclis üyesine müdahale dahi etmiyor.Kendisi de başka bir kavgaya doğru yol alıyor! Ankara ve Ankaralılar bunu haketmiyor.." paylaşımında bulundu.

Ne olmuştu?

CHP'li Meclis Üyesi Ertan Işık'ın kürsüde "Mallarınızı aranızda batıl sebeplerle yemeyin. İnsanların mallarından bir kısmını bile, bile yemek için hakimlere rüşvet olarak vermeyin" ifadelerini kullanmasına tepki gösteren Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, AK Parti'nin itham edildiğini iddia etmişti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Hilal Ayık'a "Nerede itham var" diye sorduğu sırada,  AK Partili Meclis Üyesi Ali İhsan Ölmez koltuğundan kalkarak Ertan Işık'ın üzerine yürümüştü.

Işık da üzerine gelen Ölmez'e kürsüden inerek 'Ne diyorsun sen lan' diyerek karşılık verince ortalık karışmıştı.

Kavga, Mansur Yavaş'ın toplantıya ara vermesiyle sonlanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1431219/ak-partiden-ertan-isik-ile-hilal-ayik-arasinda-yasananlara-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.