Erdoğan:''Yatırımını kendi ülkesine yapan herkes karlı çıkacak''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Türkiye her alanda geleceğin güvenli limanı ülkelerinin başında yer almaya adaydır'' dedi. Erdoğan konuşmasında küresel gıda krizine dikkat çekti ve yatırım çağırısında bulundu.
Onur Çetinkaya
|
10 Haziran 2022, Cuma - 13:25
 Erdoğan:''Yatırımını kendi ülkesine yapan herkes karlı çıkacak''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Bilim, Teknoloji ve Araştırma Binası Açılış Programı'na katıldı.

Programda kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan,gıda krizinin dünyayı tehdit ettiği bir dönemde üretimin ve teknoloji geliştirme çalışmalarının öneminin giderek arttığını belirtti.

''Türkiye her alanda geleceğin güvenli limanı olmaya aday''

''Gıda krizinin tehdit döneminde bu yöndeki üretimin önemi de artıyor. Gıda sektöründe kendi kendimize yeterli olmanın ötesinde, tüm dünyanın taleplerini karşılayacak kapasite ile yolumuza devam etmek istiyoruz.'' diyen Cumhurbaşkanı,''Türkiye, her alanda geleceğin güvenli limanı ülkelerin başında yer almaya adaydır.'' ifadelerine yer verdi.

Erdoğan'dan yatırım çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan,yatırım çağrısında bulunarak,''Bu iklimde yatırımını kendi ülkesine yapan, kendi halkına ve kendi insanına güvenen herkes karlı çıkacaktır. Sürekli kendi ülkesini aşağılayan, kendi milletini küçümseyen kendi devletini tahkir eden tiplerin sosyal medya propagandaları sadece komplekslerinin üstünü örtmek içindir." dedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1565164/erdoganyatirimini-kendi-ulkesine-yapan-herkes-karli-cikacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.