İYİ Parti'de 'borsa' iddiası! İfşa mesajları karşı karşıya getirdi

İYİ Parti'den ihraç edilen İYİ Parti Kurucu Üyesi Musa Ertugan, Meral Akşener'le ilgili çarpıcı iddia paylaştı. Akşener'in partide daha önce milletvekili borsası kurduğunu öne süren Ertugan ardından Whatsapp görüntüsü paylaştı. Mesajlar sonrası ​​İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Çakıcı ise Musa Ertugan'ı üstü kapalı tehdit ederek paylaşımı silmesini istedi.
Onur Çetinkaya
|
16 Ağustos 2023, Çarşamba - 12:00
İYİ Parti'de 'borsa' iddiası! İfşa mesajları karşı karşıya getirdi

İYİ Parti'de sular durulmuyor...

İYİ Parti'de Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, partiden ihraç edilmişti. Ertugan, daha önce Akşener'in partide milletvekili borsası kurduğu yönündeki iddialarına bir mesajlaşma görüntüsü de ekledi.

"Milletvekili borsası oluşturmuşsunuz"

Musa Ertugan,  İstanbul Organize Suçlar Şube eski Müdürü Adil Serdar Saçan'ın mesajlaşmasını paylaştı.

Paylaştığı mesajda milletvekili borsası oluşturulduğunu belirten Ertugan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi.

Ertugan, " Al sana belge 1. İstanbul Kurucu Organize Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ile bir arkadaşımızın yazışması. Emeklerimiz üzerinden milletvekili borsası oluşturmuşsunuz. Tekrar söylüyorum siz siyasi emek dolandırıcısısınız." ifadelerine yer verdi.

İmamoğlu detayı

Mesajlaşmada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun isminin geçmesi de dikkat çekti. 

Çakıcı'dan Ertugan'a üstü kapalı tehdit 

İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Çakıcı ise Musa Ertugan'ı üstü kapalı tehdit ederek paylaşımı silmesini istedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2094674/iyi-partide-borsa-iddiasi-ifsa-mesajlari-karsi-karsiya-getirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.