İstanbul'da silahlı katliam

İstanbul Üsküdar'da bir pastaneye düzenlenen silahlı saldırı resmen katliama dönüştü.
Kaynak: DHA
|
23 Mayıs 2024, Perşembe - 21:41
İstanbul'da silahlı katliam

İstanbul Üsküdar'da bir pastaneye düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Yaralılardan 2 kişinin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir kafede kimliği bilinmeyen kişi ya da kişilerce silahla ateş açıldı. İstanbul'da silahlı katliam. Çok sayıda ölü ve yaralı var. Pastane kan gölüne döndü. 

3 ÖLÜ, 5 YARALI 

Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. "İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI ÇATIŞMA ÇIKTI" İstanbul Valliliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "23.05.2024 Perşembe günü saat 20.10 sıralarında Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür. Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2139948/istanbulda-silahli-katliam
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.