Başkent’in ilçelerinde 23 Nisan coşkusu

Büşra Bayrak
|
23 Nisan 2020, Perşembe - 21:30
Başkent’in ilçelerinde 23 Nisan coşkusu

Ankaralı ilçe belediyeleri, sokağa çıkma yasağı sebebiyle evlerinde kalan vatandaşlara 23 Nisan coşkusu yaşattı. Belediyeler, yaptıkları etkinliklerle vatandaşın evde kalmasını sağlarken, bayram sevincini ayaklarına götürdü.

Gölbaşı Belediyesi ile Nallıhan Belediyesi, tüm dünyayı saran korona virüs salgını nedeniyle evlerine kapanmak zorunda kalan vatandaşlar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yıl coşkusunu sokaklara taşıdı. 

GÖLBAŞI’NDA BANDO TAKIMI EŞLİĞİNDE SOKAKLAR ŞENLENDİ

Gölbaşı Belediyesi, şehir içi gezi treniyle bando takımının eşliğinde sokaklarda müzik ziyafeti sundu. Karşıyaka Mahallesi’nden başlayarak Gaziosmanpaşa, Şafak, Eymir, Seymenler, Bahçelievler Mahallesi’nde devam eden program, profesyonel sunucu ve Maskot Bando eşliğinde tüm mahallerde çocuk şarkıları seslendirilerek sürdürüldü.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde ziyaret ettiği Gölbaşı Çocukevleri Sitesi Müdürülüğü'nde bulunan çocuklara Türk bayrağı hediye ederek bayramlarını kutladı.

NALLIHAN’DA  23 NİSAN COŞKUSU BALKONLARDA YAŞANDI  

Nallıhan Belediyesi, Çayırhan Mahallesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla oluşturulan bir konvoy ile etkinlik düzenlendi.

Sokaklarda dolaşan konvoyda müzik ve dans eşliğinde görsel şölen sunulurken, çocuklara bayrak, kitap ve balonlar hediye edildi. Nallıhan Başkan Yardımcısı Serhat Selvi ve Belediye encümenleri de gezide halkı selamlayarak programa iştirak etti. Düzenlenen etkinlikte korona virüs dolayısıyla evlerinde kalan çocuklar keyifli anlar yaşadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/6411/baskentin-ilcelerinde-23-nisan-coskusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.