Altındağ'a hastane müjdesi

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan onayıyla Altındağ Devlet Hastanesi projesinin devlet yatırım programına alındığını duyurdu.
Ankara Masası
|
12 Mayıs 2021, Çarşamba - 22:47
Altındağ'a hastane müjdesi

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, yıllardır üzerinde çalıştıkları hastane projesiyle ilgili müjdeli bir haberi duyurdu.

Balcı, Altındağ Devlet Hastanesi projesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığını açıkladı. Hastanenin Karapürçek'teki Yeşilkuşak Caddesi'ne yapılacağı belirtildi.

"En önemli eksikliğimiz tamamlanmış olacak"

Projenin yatırım programına alınmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür eden Başkan Balcı şunları yazdı;

Göreve geldiğimiz günden itibaren üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığımız Altındağ Devlet Hastanesi, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile devlet yatırım programına alındı. Karapürçek'teki Yeşilkuşak Caddesi üzerine yapılacak Altındağ Devlet Hastanesi ile bölgemizin önemli bir eksikliği de tamamlanmış olacak.

Altındağımıza verdiği desteklerden dolayı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz. Hastanemizin Altındağ'a kazandırılması noktasında her zaman bizlerin yayında olan Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca'ya da teşekkürlerimizi iletiyoruz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/771676/altindaga-hastane-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Yılmaz
05 Aralık 2021, 17:44
Sabırsızlıkla bekliyoruz hastaneyi ama bu açıklamadan sonra birdaha bahsedilmedi