Mansur Yavaş'tan öğrencilere: Yanınızdayım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, binlerce öğrencinin barınma ihtiyaçlarının giderilmesi için ABB'ye başvurduğunu açıkladı.
Ankara Masası
|
21 Eylül 2021, Salı - 21:33
Mansur Yavaş'tan öğrencilere: Yanınızdayım

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte, Türkiye genelinden Ankara'ya gelen öğrencilerin barın sorununu çözmek için Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) peş peşe adımlar attı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dün yaptığı açıklamayla belediyeye ait tüm misafirhanelerin öğrencilere geçici olarak açılması talimatı verirken, barınma sorunu yaşayan öğrencilerin Başkent 153 hattından kendilerine ulaşmasını istedi.

Milyonlarca öğrencinin geldiği Ankara'da misafirhanelere ilgili hayli ise yoğun oldu.

Başkan Mansur Yavaş binlerce öğrencinin barınma ihtiyacının giderilmesi için kendilerine başvuru yaptıklarını belirterek  "Yarınlarımızı bilimin ışığıyla aydınlatacak olan kıymetli evlatlarım, Sizleri Ankara'mıza üniversite okumaya davet etmiştik. Bu esnada barınma sıkıntısı çeken evlatlarımız için geçici konaklama imkanı sağlamaya başladık.  Şu ana kadar binin üzerinde başvuru geldi, gelmeye de davam ediyor. Şefkat Evlerimize, kiraladığımız yurt ve otele öğrencilerimizi yerleştirmeye başladık. Sizler hür fikirlerinizle geleceği inşa ederken daima yanınızda olacağım." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1017648/mansur-yavastan-ogrencilere-yaninizdayim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.