Yaşar Neslihanoğlu'ndan Murat Köse'ye yanıt geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda, Kuran kursu tartışmaları bugün de devam etti. CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye yanıt verdi.
Zeliha Demirci
|
13 Ocak 2022, Perşembe - 19:56
Yaşar Neslihanoğlu'ndan Murat Köse'ye yanıt geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Toplantısı Ocak Ayı 4.Birleşim'inde, dünkü 4-6 yaş Kuran kursu tartışmaları devam etti.

Dünkü meclis oturumunda Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin konuşurken, CHP ve İYİ Partililer salonu terk etti. Meclisin ardından, ‘Kaçtılar, dinleyemediler’ şeklinde Tweet atan Köse'ye yanıt veren, CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, “Biz neden kaçacağız? Halk bizi Ankara’nın sorunlarını konuşmak için seçti. Her hikmetse Mümin arkadaş konuştu, ardından konuşmanın aynısını Murat Köse yaptı. Sonra Abdullah Bey Kuran kursu konusu hakkında konuştu ardından Murat Bey yine aynısını yaptı.” dedi.

Neslihanoğlu, daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamasını dinleterek ve bu konunun Büyükşehir gündemine ait olmadığını belirtti.

Köse: Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar

Neslihanoğlu’na yanıt veren Murat Köse ise, "Ben kaçtınız demedim. Ancak bir şiir de diyor ki, karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar diyor. Tam da burada biraz böyle oldu. Siz konuyu madem tekrar açtınız. Bende tekrar size ifade edeyim. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanını yine işin içine koydunuz. Burada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ile ilgili değil, burada ki mesele grup başkanvekilinin ifadeleriydi. Grup başkanvekilinin ifadelerine birkaç şey söyleyin tekrar isterseniz. Grup başkanvekilinin söyledikleriyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Bunu tam olarak söyleyin. Genellikle burada biz ne sorarsak soralım. Siz başka bir şey söylüyorsunuz. Bu konuda grup başkanvekilinizin söylediği konuya ne söylüyorsunuz biraz buna bakın istersiniz. Sizin, bizim kullanmadığımız bir ifadeyi karşılar ifadesi kullanmanız da siz bilirsiniz. Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1236748/yasar-neslihanoglundan-murat-koseye-yanit-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.