6 lider görüşmesinden ilk kareler!

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ev sahipliğinde, iftar yemeğinde bir araya gelen 6 muhalefet partisi liderinden ilk görüntüler geldi.
Büşra Bayrak
|
24 Nisan 2022, Pazar - 20:42
6 lider görüşmesinden ilk kareler!

6 muhalefet partisi genel başkanı, bugün Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal'ın ev sahipliğinde üçüncü kez bir araya geldi.

Ev sahibi DP lideri Gültekin Uysal, sırayla tesise gelen  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu kapıda karşıladı. 

İftar yemeğiyle başlayan toplantı, basına kapalı olarak gerçekleştiriliyor. Partilerden toplantıya ilişkin ilk görüntüler de paylaşıldı.

Toplantıda neler konuşulacak?

Altılı masanın gündemine daha önce üzerinde uzlaşılan parlamenter sisteme geçiş sürecinin yol haritası ile "seçim güvenliği" var.

Yeni seçim yasasına dönük ittifak ve seçim işbirliği formüllerinin de konuşulması beklenen toplantıda iktidarın göçmen politikası, dış politikadaki gelişmeler ve ekonomi de gündem maddeleri arasında bulunuyor.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1446736/6-lider-gorusmesinden-ilk-kareler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.