MHP'li Semih Yalçın'dan Millet İtifakı'na HDP eleştirisi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Millet İttifakı’nın gelinen noktada HDP’ye her zamankinden daha çok muhtaç olduğunu belirterek “HDP'nin açık desteğini almadıkça CHP ve bağlaşıklarının yarışta olması mümkün değil. Bu yüzden PKK'nın siyasi uzantısına ne isterse verecekler” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
09 Mart 2023, Perşembe - 12:17
MHP'li Semih Yalçın'dan Millet İtifakı'na HDP eleştirisi


Semih Yalçın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Millet İttifakı’na yüklendi.

“Gelinen noktada şimdi zillet ittifakı, HDP'ye her zamankinden daha çok muhtaç” diyen Yalçın,  “HDP'nin açık desteğini almadıkça CHP ve bağlaşıklarının yarışta olması mümkün değil. Bu yüzden PKK'nın siyasi uzantısına ne isterse verecekler” ifadeleriyle Millet İttifakı’nın HDP’ye ödün vereceğini dile getirdi.

Semih Yalçın, Akşener’in altılı masaya dönüşünün de okyanus ötesinden bir müdahale ile gerçekleştiğini öne sürdü.

Yalçın, “İP M. Meral Akşener, dar alanda kısa paslaşmalardan gol yedi. Okyanus ötesinin müdahalesi ile paşa paşa zillet masasına geri döndü. Millet nezdinde zaten mahdut olan inandırıcılığını büsbütün yitirdi” ifadelerini kullandı.

Semih yalçın şunları paylaştı:

“Kılıçdaroğlu'nun kuyruğuna takılmak tam bir çaresizlik”

“Meral Akşener'in düştüğü acınası vaziyet, ilkeli görünen ilkesizlik. Hazmedilmiş görünen midesizlik. Nereden baksan tutarsızlık. Kazanamayacak aday diye diye sonunda yine Kemal Kılıçdaroğlu'nun kuyruğuna takılmak, tam bir çaresizlik.”

“CHP ile kuyruğuna bağladığı şaklabanların ensesinde olacağız”

“Seçim kazanmak için yüzlerce askerimizin polisimizin, binlerce sivil vatandaşımızın katili PKK'nın siyasi kanadı olan HDP'yi cici ve demokrat göstermeye çalışan CHP ile kuyruğuna bağladığı şaklabanların ensesinde olacağız.”

“Sahte demokrasi şampiyonlarının ikiyüzlü ve çıkarcı politikalarını ifşaya devam edeceğiz”

“Özgürlük, adalet ve insan hakları gibi kavramların arkasına teröristleri saklamaya çalışan sahte demokrasi şampiyonlarının ikiyüzlü ve çıkarcı politikalarını ifşaya devam edeceğiz. Deprem felaketinin yaraları henüz tazeyken, 11 ilimizdeki enkazların çoğu henüz kaldırılmamışken, bütün mesailerini seçim sevdasına ayıran duygu, sevgi ve merhamet yoksunlarının çirkin niyetlerini milletimize anlatmaya devam edeceğiz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074529/mhpli-semih-yalcindan-millet-itifakina-hdp-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.