Ak Partili isimlerden Mansur Yavaş'a İsrail tepkisi

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmazer ve Ahmet Özbek, Ankara Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla İsrail Büyükelçiliğinin iftariyeliklerinin dağıtılmasına tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
10 Mayıs 2021, Pazartesi - 20:47
Ak Partili isimlerden Mansur Yavaş'a İsrail tepkisi

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmazer, Ahmet Özbek'in sosyal medya hesaplarından peş peşe yaptıkları paylaşımlar dikkat çekti.

"Milletin onurunu yaralayanlara yazıklar olsun"

Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediyesinin İsrail Büyükelçiliğinin hazırladığı iftariyelikleri dağıtmasına tepki gösterdi.

Özcan "Mübarek Ramazanda bile zulmüne devam eden İsrail Büyükelçiliği @ankarabbld düzenlediği kampanyaya destek olarak güya döktüğü kanı ve zalimliğini maskeliyor. Bu utanmazlığa alet olarak milletin onur ve vicdanını yaralayanlara yazıklar olsun!" paylaşımında bulundu.

"Not ediyoruz "

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, " Bay Mansur Yavaş, İsrail ile ilişkini not ediyoruz! Mescidi Aksa’da zulüm yapan İsrail’in Büyükelçiliği ile bu ilişkinin milletimiz nazarında açtığı yara unutulmayacak! Bu tutumunla yerini belli etmiş oldun. Neden birilerine sesinin çıkmadığını anladık. Aday olabilmek için pes!" diye yazdı.

" Çok yazık çok"

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özbek ise " Filistinde Kudüs de Müslümanları bu Mübarek ayda şehit et sonrada sembolik olarak 500 paket iftariyelik dağıt. Bu dalga geçme programına da @ankarabbld ve @mansuryavas06 da ortak olsun. Çok yazık çokkkk." ifadelerini kullandı.

Ne yaşandı?

İsrail Mescid-i Aksa’da bulunan Filistinlilere ses bombalı ve plastik mermilerle saldırdı. Saldırlarda 300'e yakın Filistinli yaralandı. İsrail savaş uçakları tarafından Gazze Şeridi’ne düzenlenen hava saldırısında ise 3’ü çocuk 9 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/768557/ak-partili-isimlerden-mansur-yavasa-israil-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.