Pursaklar'dan kaçak moloz ve hafriyat dökümlerine yeni önlem

Pursaklar Belediyesi, muhtelif alanlara kaçak moloz ve hafriyat dökümünün önüne geçmek amacıyla uyarı levhaları yerleştirdi.
Ankara Masası
|
06 Ocak 2022, Perşembe - 11:32
Pursaklar'dan kaçak moloz ve hafriyat dökümlerine yeni önlem

Pursaklar Belediyesi, vatandaşlar tarafından boş alanlara gelişigüzel atılan ve kötü bir görüntü oluşmasına yol açan moloz ve hafriyat için bir dizi önlem alarak kaçak dökümlere karşı uyarılarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri tarafından ilçenin muhtelif alanlarına moloz ve hafriyat dökümü yapılarak çevre kirliliğine ve insan sağlığına zarar veren atıkların önüne geçmek adına uyarı tabelaları yerleştirdi.

"İnsan sağlığına tehlike oluşturmaktadır"

Çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla da vatandaşların gereken hassasiyeti göstermesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Boş arazilere gelişigüzel atılan moloz ve hafriyatların çevreye ve insan sağlığına tehlike oluşturmaktadır. Hemşerilerimizin evlerinde ve işyerlerinde yaptıkları tadilat sonrasında çıkan hafriyat atıklarından kurtulmak için belediyemizle irtibata geçebilirler. Çocuklarımıza temiz ve sağlıklı bir Pursaklar bırakmak adına lütfen kurallara azami derecede uymaya gayret gösterelim" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1220018/pursaklardan-kacak-moloz-ve-hafriyat-dokumlerine-yeni-onlem
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.